Onko kenenkään lapsella tätä keittiötä?

  • Viestiketjun aloittaja "Äiti"
  • Ensimmäinen viesti
Meillä on toi!

Lapsi tykkää kovasti leikkiä sillä, mutta siinä on typerästi "takaseinat" kovaa pahvia, ja ne on jo mennyt meillä rikki. Viime joululahjaksi sai tyttö keittiön. Ei se toki leikkiä haittaa vaikka niitä pahveja siellä ei olekaan ja voisihan siihen jonkun muun patentin keksiä jos haluaa.
 
tytöllä
http://www.lelutalo.fi/lelut/Kotileikki-Pikkukeittion-kalusteet meidän tytöllä on toi ylin ja sen kaverina jääkaappina on vanha kapea kaappi, johon tein sisälle jääkaappi kalusteet, kestävät varmasti vielä sukupolvia.
 
ut5754
Meillä on tuo OBH Nordica ja on ollut hyvä. Onhan se heppoisempi kuin tuollaiset puuhellat, mutta tuossa oli niin paljon toimintoja ja äänetkin, niin lopulta päädyin tuohon. Kestää sitten mitä kestää, tossa nyt ollut vähän rajummissakin leikeissä ja hyvin on pystyssä pysynyt, joten voin suositella :)
 
=)
Meillä myös tuo. Ihan hyvä on ollut ja äänet oli alkuun ainakin tykättyjä. Tosiaan vähän heppoinen on, että kaatuilee silloin tällöin ja sitten lapset ottavat niitä pahvikuvia seinistä pois, mutta tokihan sillä voi leikkiä ilman niitä takaseiniäkin.
 
hmjoo
Toi Ikean leikkikeittiö oli jollain messuilla lasten leikkialueella, ja siellä se ainakin kesti hyvin ja lapset tykkäsivät. Mä olen itte aina enemmän puun-kuin muovin kannalla mitä leluihin tulee.. Muovista tulee niin ikävä kasa jätettä ja jos se hajoaa, se on ikuisesti rikki, puista voi edes yrittää korjailla itse jos on yhtään taitoa hyppysissä.
 
Meillä
"minna"
Meillä on toi ensimmäinen. ollut nyt kaksi vuotta. Juuri nuo taustapahvit on miinus, kun eivät pysy ja oonkin ne ottanu kokonaan pois. Muutenkin vähän hepponen, mutta kyllä se pystyssä pysyy. Meillä sillä leikkii4,5v, 3v, 1v8kk ja hyvin se on kyl kestäny. Onhan siinä just kivoja nuo äänitoiminnot ja muutenkin on kivasti noita yksityiskohtia.
 
Meillä on OBH ja se oli muovisista keittiöistä monipuolisin. Ainoa miinus tosin ne takaseinät. Meillä ei ole menneet kyllä rikki joten ei ole haitannut. Jos tuo Ikean keittiö olisi silloin ollut jo myynnissä olisin ostanut sen. Puinen on ehdottomasti parempi. Tuossa Ikean keittiössä on hinta-laatusuhde todella hyvä. Kaverin lapsella on se ja se on todella simppeli ja kiva. Se on myös aika rauhallisen värinen.
 
reksu
...on ainakin meidän pojan (kohta 4 v) mielestä aivan ihana, varsinkin kun on "mikro" ja on muutenkin oikean keittiön näköinen. Käydään aina välillä ikeassa leikkimässä, kun ei raaski ostaa. Kotona on sellainen muovinen versio, mut ei se siit niin innostunut ole. Toivookin joulupukilta uutta keittiötä..
 
Meillä kans OBH. Pojat (nyt 6 ja 4v) saivat kaksi vuotta sitten jouluna. Tosi heppoinen on kyllä ja ne pahvit ei oo meilläkään ollut käytössä. Äänistä plussaa. Puisen meinaan kyllä vajaa 2v tytölle vielä hommata
 
"vieras"
Linkki ei toimi suoraan, enkä nyt löytänyt obh-Nordica-keittiötä ollenkaan, vaikka muita tuotteita kyllä. Samoilla sivuilla on mini-tefal-keittiö, jollanen meillä on ollut pian 4 vuotta ja yhä toimii, vaikka aluksi epäilin kestävyyttä, kun muovinen sekin on. Kovassa käytössä on ollut ja on edelleen. :)
 

Yhteistyössä