onko ketään jotka ovat lähteneet suoraan kävelemään?

Minusta tuntuu nyt vahvasti siltä että meidän 9kk ikäinen poika ei konttaa eikä varsinkaan ryömi ollenkaan vaan lähtee käveleen.Niin tukevasti hän jo menee tukea vasten mutta lattialla hän ei viihdy,alkaa heti huutamaan! :/ Onko muilla ollut vastaavaa?
 
tau
Meillä yksi käveli kauan pitkin tukia (aloitti 7 kk vanhana) ennenkuin rupesi konttaamaan. Ei uskaltanut ilman tukea kävellä ja huomasi, että on pitkä matka kierrellä pitkin seinän vieruksia :LOL: Konttaamalla pääsi oikaisemaan.
 
Greippi
Meillä poika rupesi vasta 10 kk vanhana konttaamaan kunnolla, vaikka taidon oppikin joskus 8 kk korvilla. Ryömi vaan ja satunnaisesti konttasi pienen matkan. Nyt menee lujaa kaikkialle konttaamalla, on 11 kk. Ensiaskeleetkin on ottanut, mutta selvästi puuttuu rohkeutta irrottaa ote.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 05.05.2006 klo 20:56 Vieras kirjoitti:
Meillä ei ryömitty, ei kontattu, peppukiidettiin pari kolme kuukautta kunnes nousi ylös ja lähti ensin tukia pitkin kävelemään ja lopulta ilman tukea. Istui kuin tatti 10 kuukauteen asti. :)
Meillä tyttö teki ihan samoin paitsi jätti tuon tukea vasten kävelyn väliin ja lähti suoraan koheltamaan eteenpäin. Ja tuo tapahtui hieman alle vuoden ikäisenä =)
 
Äiti0004
Meidän tyttö lähti suoraan kävelmään.

Ihan pienestä vauvasta asti tykkäsi kaikista eniten siitä, että pidettiin pystyasennossa sylissäkin. Puolvuotiaana laitettiin vauvojen "rollaattoriin", kun oli kanssa sellainen, että jos lattialle laittoi MAKAAMAAN, niin tuli ihan hirvee huuto. Eikä aina jaksanu kantaakaan. 7 kuisena istui jo ilman tukea, mutta ainoo mitä se halus tehdä oli k ä v e l l ä. 9-10 kk oppi kävelemään ilman tukea.

Nyt neiti on 5 vuotias. Välillä ei kyllä uskois, että on ollut niin innokas kävelijä silloin vauvana. Nyt kun on niin suunnattoman laiska sen suhteen. Tais saada silloin tarpeekseen ;)

Olen kuullut, että jos lapsi ei ole vauvana kontannut, niin sillä saattaisi olla yhteyttä lukihäiriöön. Saas nyt sit nähdä miten käy.
 
Nököttäjä
Meilläkään ei ryömitty tai konttailtu lainkaan.

Puolivuotiaasta lähtien vain istua nökötti lattialla lelujensa keskellä tai sitten viihtyi kävelytelineessä. Kävelyttämisestä tykkäsi kanssa kovasti.

Ja hassuinta; poika oppi kävelemään ennen kuin oppi edes nousemaan ylös. Ts. kun hänet nostettiin seisomaan, lähti hän kävelemään 9½kk ikäisenä. Kävely oli alusta alkaen melko rauhallista, eikä kaatuilemisia juurikaan tapahtunut. Hankalaa hänen oli päästä ylös, kun ei kerta osannut kontata ottamaan tukea esim. pöydästä, mutta äkkiäskö sitä sitten oppi nousemaan pystyyn ilman tukea.
 

Yhteistyössä