onko kukaan muuttanut rakentamaansa taloon niin että se on ollut vielä kesken?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
äiti
en tarkoita mitään pihatöitä tai ulkovuorta, vaan ihan rehellisesti että sisältä on puuttunut suihku, keittiö ei ole ollut toiminnassa, ei ole päässyt suihkuun tms? miten meni ja millä kokoonpanolla?
meillä tuo tilanne nyt olisi edessä ellei löydetä jotain asuntoa muutamaksi viikoksi.. :/ mietityttää miten pärjätään, yksi lapsi, mutta sekin jo 5v.. vessa sentään toimii, mikä oli mun ainoa kriteeri..
 
Jep-jep
Juu - tuonkin olen tehnyt, ja kutakuinkin samalla kokoonpanolla, mutta lapsi oli nuorempia, ja meillä oli koira.
Lisäksi olemme asuneet asunnossa, jossa ei ollut juoksevaa vettä, ja ulkovessa. Tässä asuimme noin kaksi vuotta. Hyvin onnistui sekin. Vesi lämmitettiin tulipadassa, kun mentiin pesulle, pestiin pyykkiä tmv.
 
Valvatti
Me tehtiin remonttia, eli ei uutta rakennettu, mutta keskeneräiseen muutettiin (oli pakko, vauvan la 3vk kuluttua ja halusin purkaa tavarat uuteen kotiin), esikoinen oli 1v 8kk.

Puutteet: vain kylmää vettä tuli, keittiön hanasta, ja vessassa oli yksi irrallinen vesiputki joka oli yhdistetty pönttöön mutta pyysin miestä siirtämään sen pyykkikoneeseen (vessaa pysty käyttämään kun laski keittiöstä ämpärillisen vettä ja kaatoi pyttyyn). Vessa oli muuten kesken, suihkussa käytiin tarvittaessa naapurissa ja esikko kylpi pihalla pesuvadissa (keitettiin lämmintä vettä). Synnytyksen jälkeen huuhdoin alapääni kaatamalla mukilla kylmää vettä... Putkityöt ja vessa/kylppäri saatiin valmiiksi kun oltiin oltu viikko kotona vauvan kans.

Ulko-ovi puuttui, yöksi nostimme oviaukon peitoksi vanerilevyn. Viikon kuluttua menin ostamaan pikaisesti ulko-oven, koska aamulla kun heräsin ja aloin keittää puuroa luullen taaperon vielä nukkuvan, niin yhtäkkiä huomasin sen kävelevän pihamaalla! Voi kauheeta mitä kaikkea oliskaan voinu käydä, eikä meille tullu edes mieleen että se lähtis pihalle yksin!

Keittiön kaapit oli kasattu mutta ovet puuttui, hella ja jääkaappi toimi :)
 
hui!
Eikai noin keskeneräiseen saa edes muuttolupaa nykyään? Meillä puuttui listoja ja saunan lauteet sisältä (ulkoa enemmän keskeneräinen), niin ei meinattu silti saada muutolupaa tarkastajalta. :/
 
Jeps, sellainen edessä ensi viikolla, ellei ihmettä tapahdu loppuviikosta. :kieh:

Keittiö todennäköisesti ehtii lähes valmiiksi, mutta olohuone jää oletettavasti keskeneräiseksi.
 
no
meillä on nyt ollut noin 2 viikkoa käytössä suihku keittiö noin 1kk
2 lasta 2 ja 3v ja ihan hyvin meni vaikka hermoja se vaati. koti ei ole vieläkään täysin valmis mutta meneehän tää näinkin. zemppiä teille.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pesupähkinä:
Jos ihan uutta taloa rakennetaan.. eikös lopputarkastus tarvitse suorittaa ennen kuin saa muutta??
Me ollaan asuttu jo vuosi mutta lopputarkastusta ei oo tehty. Tää on kesken vielä aikalailla.

Me muutettiin ku oli sen verran asumiskunnossa että pysty muuttamaan. Vessa, keittiö ja suihku oli jo toiminnassa, makkari tais olla lähes valmis. Noh, kyllä nää yleiset alueet tais olla suht kunnossa, pintamateriaalit paikallaan mutta ei listoja eikä lakkauksia tehty. Muut huoneet vähän enempi kesken, ja osa on vieläki... (Keskitytty nyt enempi ulkopuoleen ja varastoon, ja ollaan kyllä liian laiskoja oltu muutenki..) Ei mitään selviytymishaasteita kuitenkaan. :)
 

Yhteistyössä