onko kukaan saanut NC:sta ihottumaa

Eli meillä ed epätoivoisesti yritetään saada NC sopimaan nyt kahtena viime kerralla jalat ja naama kutisevaa ihottumaa täyteen,välillä päivä ilman NC:a ihottuma lähti,kakka myös vihreää ja uni paljon huonompaa NC:n aikana.Onko kenelläkään kokemusta lääkärit kun ei ota uskoakseen ettei tämä sovi meille,vaik itse ihottuman näki :eek: kamalaa vuoristorataa
 
Eihän se Neocatekaan kaikille käy. Onko teillä kokeiltu Neocatea allergialääkityksen kanssa? Monilla se menee Zyrtecin tai Lomudal GI:n kanssa, jos muuten ei sovi. Onko teillä muuta paremminn sopivaa korviketta, jota voisi kokeilla lääkityksen kanssa?
 
Meillä ei neocate sopinu lopuksi, epäsopivana juotiin sitä varmaan parisen kuukautta..korvauksetkin tuli jo kuntoon, kunnes saatiin sairaalan koostemaito käyttöön ja 11 kk :n iässä lapsi alkoi ekaa kertaa nukkumaan yönsä! Sitä ennen kannettiin huutavaa muksua ympäriinsä, kun koko ajan nousi maito ylöspäin. Meillä refluksi allergiaoireena ja neocatesta tuli myös jalat punaisille länteille, jotka sitte lähti, kun maito lopetettiin.
Kaikki kiitos koostemaidolle, joka sellaisen on Seinäjoen sairaalassa kehitelluyt!
 
Meillä ja tuntuisi tu neocate tekevän röpelöisiä läiskiä etenkin nilkkoihin ja myös ranteisiin. Ihmettelin kauan niiden alkuperää, ja luulin jonkun ruoka-aineen tekevän niitä, mut kun oltiin almironilla 4 päivää, ihottuma hävisi... Almiron ei kyllä muuten sopinut sitten. En vaan nyt jaksaisi välittää enää noista läiskistä, kun voiteilla saan ne pysymään jotenkuten aisoissa... Ei lapsi kyl tunnu ainakaan kutiavan mielestäni...
 
Kysyin tätä lääkäriltä joskus pari kuukautta sitten, kun jotenkin yhdistin nuo kuivat ja punertavat posket ja muutenkin atooppisen ihon (nyppyiset läiskät pakarien alla ja polvien sivuilla) neocaten aloitukseen. Lääkäri oli sitä mieltä, ettei neocatesta voi tulla ihottumaa..

Ajattelin sen sitten tulevan jostain ruoka-aineesta, kun kerran moniallergisia tässä ollaan, mutta nyt menty perjantai-aamusta soijamaidolla ja jotenkin iho näyttää sileämmältä, jaloissa ei ole näitä kuivia nyppyisiä läiskiä enää ollenkaan ja jotenkin posketkin ovat hiukan rauhallisemmat.....

:/

Eli kai tässä nyt hiukan saa epäillä tuota neocatea.. Onkos tuo ihme kun sisältää kanssa niin monenmoista, vaikka pelastus monelle on ollutkin, mm. meille. Elättelen tässä hurjia toiveita soijan sopivuuden kanssa, kaksi yötä nukuttukin heräämättä syömään, joten hyvältä näyttää.. Nyt lähti väärille urille teksti... :snotty:
 
Kyllähän sitä voi olla Neocatellekin epäsopivuutta. Joskus on vaan niin, että käytetään maitoallergiselle parasta mahdollista erityiskorviketta ja täysin ei oireita aiheuttavaa vaihtoehtoa ei ole edes olemassa. Jos ihottuma on suhteellisen lievää ja ei haittaa lasta, on tilanne silloin kuitenkin hyvä verrattuna maitollergian aiheuttamiin oireisiin.

Meillä on lapsella ollut poskissa ihan pikkuruista, tuskin näkyvää näppyisyyttä Losec Mupsin aloituksesta asti, mutta ollaan hyväksytty tämä tilanne, koska tarvitsee muutoin sen lääkityksen. Neocate aloitettiin viikko Losecin aloituksen jälkeen, joten Neocaten osuus poskiin on epäselvä.
 
Ihanaa että joku edes uskoo meitä,tänään taas "terve" likka kun ei saanut NC:A kaupan riisimaidolla mennään ja menty sillä oireeton nukutaan suht hyvin,mutta kun aina ku elämä alkaa pitää kokeilla nc:a tuntuu tosi kurjalta ja vain siksi kun ei haluta uskoa ettei maito sovi meille, lähes kaikki apteekin maidot testattu eikä mikään sopinut ravintoaineiden takia kuulemma tärkeä saada tämä maito sopimaan...niin eikä antihistamiinin avulla kokeiltu kun monta mutkaa matkassa :/
 
sahei: Lekuri on oikeassa, että olisi hyvä ravitsemuksen kannalta, että apteekin erityiskorvike saataisiin sopimaan. Riisimaito kun ei ole riittävä imeväisikäisille. Teillä tosiaan antihistamiini voisi auttaa Neocaten tai jonkun muun erityiskorvikkeen sopivuutta.

Vaikka joillekin Neocate _ kuten mikä tahansa erityiskorvike tai tuote _ voi aiheuttaa lieviä iho-oireita, on Neocate hyvä tuote monestakin syystä. Monille herkille maitoallergikoille Neocate tuo avun. Ravitsemuksellisesti se on ymmärtääkseni parhain apteekin erityiskorvikkeista. Meidän allergologi sanoi, että on hyvä että Neocate on se sopiva erityiskorvike. Silloin jos sopivia kiinteitä ei ala löytymään, Neocatessa riittää poweria lapsen kasvuun. Anyway, pointtini on, että tämän ketjun kokemusten takia kenenkään ei kannata olla kokeilematta Neocatea maitoallergiaoireiluun. Monille se sopii täydellisesti.

 

Yhteistyössä