Onko lähiaikoina Muumimaailman käyneitä?

  • Viestiketjun aloittaja *
  • Ensimmäinen viesti
*
Onko ollut pahat ruuhkat Muumeissä tässä lähipäivinä jos ootte käyneet? Muistelen kauhulla 2v. takaista keikkaa kun siellä oli niiiiiin ahdasta ettei meinannut poluilla eteenpäin päästä. silloin oli vielä pienempi rattaissa, nyt päästään ilman rataspelejä menemään onneksi.
 
Naantalilainen
tänään oltiin rannassa ja rantaravintolat oli ihan täynnä, että ruuhkaa on ihan varmasti. Kesäkuussa kannattaa käydä, jos haluaa vähemmän ruuhkaa, heinäkuussa on AINA Naantalin ranta täynnä väkeä.
 
titityy
Heinäkuun ekana tai tokana päivänä oltiin. Silloin ainakin pystyi kulkemaan hyvin ja olemaan rannalla, vaikkakin väkeä siellä kyllä oli. Vois kuvitella kun nyt on sesonkikausi kovimmillaan, että ihmisvilinä on valtava...
 
kävijä
Tosiaankin, porukkaa on liikkeellä, liikaa! :( ihan iltapäivästä oli vasta mukava, kun kaikki lähtivät kotiin jo kolmen jälistä. eli kannattaa ajoittaa vierailu ennemmin iltapäiväksi (kuuteen kerran auki, 17-18 tuntui että olimme muumitalossa jo ihan keskenämme!)
 
*
Ahaa, no meidän aikatauluun käy ihan hyvin sitten kun aikaisintaan klo 12 ollaan siellä perillä kun veneellä mennään. Ja ottaen huomioon että lapset nukahtaa, niin ehkä klo 13 päästään Muumeihin. Hyvä jos iltapäivästä hiljenee.
 
Me oltiin eilen ja olihan siellä porukkaa varsinkin muumitalon edessä, mutta en kokenut niitä ruuhkia mitenkään ylitsepääsemättömän hankaliksi.. Kaikkea päästiin kumminkin katsomaan ja kokeilemaan :)
 
jep
me oltiin muumimaailmassa tiistaina ja pahimmat ruuhkat alkoivat juurikin joskus 13 aikaan...itse oltiin siellä jo kymmenen pintaan ja silloin oli vielä tilaa kuljeskella, mutta iltapäivästä porukkaa oli ihan hulluna, jonot oli tosi pitkät jopa muumitalossa kulkiessa.
 

Yhteistyössä