Onko lapsesi isä, oikeasti lapsen isä?

  • Viestiketjun aloittaja poika 4kk
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Anteeksi pilkun viilaus, mutta on ihan oikeasti oikea isä kaikille meidän lapsille, vaikka kaikki ei ole biologisesti hänestä lähtöisin.
Oletteko ikinä kuulleet esim.adoptiosta, kun ei se biologia kenestäkään tee oikeaa isää tai äitiä vaan lapsesta huolehtiminen ja kasvattaminen ja rakastaminen.
 
annunlin äippä
Kummalakin eri isä,esikon iskän kanssa olin avoliitossa ja tän kuouksen isän kanssa elän avioiliitossa. Molemmat 100% varmasti lastensa isiä. Niin biologisesti kun muutenkin
 
sykolooki
Alkuperäinen kirjoittaja sannulii:
pakko olla kun en muiden kanssa ole ollut :D
Joskus naiset oikeasti unohtavat harrastaneensa seksiä. Nainen ei ehkä muista, että on muitakin isäehdokkaita...
http://www.poliklinikka.fi/terveysuutiset/&id=0396496
 
father for my child
Näin miehen näkökulmasta täytyy sanoa, että miehelle isyys on juuri biologista. En ole sellaisen lapsen isä, jonka biologinen isä on joku muu. Se, että asun lapsen kanssa samassa perheessä, kasvatan ja ehkä rakastankin häntä, ei tee minusta hänen isäänsä. Tunteet ovat myös erilaisia omia lapsia kohtaan. Sama koskee myös adoptiolapsia. En ole heidänkään isänsä.
 
kertokaas
Mitä jos tietää että ystävä on valehdellut lapsensa isyyden kaikille? Voisko sen narauttaa johonkin? Itseä puistattaa ajatus, siitä asti kun sain asiasta tietää, inhottava juttu.
 
Alkuperäinen kirjoittaja kertokaas:
Mitä jos tietää että ystävä on valehdellut lapsensa isyyden kaikille? Voisko sen narauttaa johonkin? Itseä puistattaa ajatus, siitä asti kun sain asiasta tietää, inhottava juttu.
Monipiippuinen juttu.
Toisaalta neuvoisin, että älä mene sotkemaan toisten perheasioita.
Vaikka on kuinka ällöttävää, niin minkälainen shokki se olisi sitten monelle ihmiselle kun tämä "oletettu" totuus tulee ilmi?
Riippuen siitä, että kuinka vanha lapsi on, niin miten tämä paljastus vaikuttaisi hänen elämäänsä?
Elä ja anna muiden elää.

Varsinkin sellaisessa tapauksessa kannattaa pitää suunsa kiinni, että oikea biologinen isä on jollain tavalla vaarallinen ja hänestä ei yksinkertaisesti olisi isäksi.

Keskustele vaikkapa asiasta vaivihkaa ja hissukseen tämän äidin kanssa, jos asia sinua korpee.
Jos taasen asia ei liikuta sinua millään lailla (eli et ole sukua kenellekään osapuolelle), niin kannattaa olla mieluiten ihan hiljaa ja unohtaa koko juttu.

 
papukaijan ruokottomat puheet
Kyllä, kaikki kolme. En ole pannut muitten kanssa sen jälkeen, kun nykyisen miehen kanssa oli ekat treffit ja kaikki lapset ovat saaneet alkunsa ei-uimakaudella eli ei ole voinut olla vedessä uivien siimahäntienkään syytä... En myöskään harrasta uima-altaita, vaikka se olisi talvikaudella hyvinkin järkevää...

Vieraita pyyhkeitä en muista myöskään käyttäneeni. :xmas:
 

Yhteistyössä