Onko lapsesi ollut leikkauksessa?

  • Viestiketjun aloittaja Tietoa kaipaava
  • Ensimmäinen viesti
vieraana
Eka leikkaus oli 1 kk:n ikäisenä, 3 kk:n ikäisenä oli 3 leikkausta, uusi leikkaus oli 1v6kk ikäisenä ja viimeisin leikkaus oli 2v10kk ikäisenä.
Hyvin on toipunut kaikista leikkauksista,haavathan pieniltä paranee nopeasti!
 
Mun esikoinen oli leikkauksessa, hänellä oli gastroskiisi (=vatsahalkio), muutaman tunnin ikäisenä leikattiin, hyvin meni vaikka oli niin pikkuruinen typy.. Sairaalassa oli 2 kk, mut sehän johtui siis keskosuudesta.
 
Meillä poika oli 5 vuotiaana nivustyräleikkauksessa. oli kohtalaisen suuri se tyrä. päällepäin ei näkynyt oikeestaan mitään :/
Leikkaus meni hyvin ja haava parani todella nopsaan. vähän oli huonovointisuutta leikkauksen jälkeen. muuten kaikki ok. nyt saa oikein ettimällä ettiä jos meinaa arven löytää. poika on nyt jo 9 vuotta.
hienosti ne hoitaa sairaalassa lapsipotilaita ja ottaa huomioon todella hyvin kaikki pelot ja muut. annetaan rauhoittavaa lääkettä ajoissa jos tarpeen ja laitetaan puudutevoidetta kämmenselkään että ns. "uniperhonen" voi laskeutua siihen mahdollisimman kivutta.
 
5 tunnin ikäisenä suljettiin selkä, ja n. 2kk ikäisenä nivustyrä leikattiin. Kaikki haavat parantuneet todella hyvin, paitsi että kivesten haava ei ota sulkeutuakseen, vaippaikäisillä tavallista.. Voi olla kudoslaatu perinnöllistä, minullakin haavat paranevat hyvin ja sulavat tikit sulavat tavallista nopeammin, niin myös pojalla.
 

Yhteistyössä