Onko miespuolinen lähihoitaja mielestäsi seksikäs/kiinnostava?

  • Viestiketjun aloittaja tittut
  • Ensimmäinen viesti
tittut
Onko ns. naisten alalla työskentely ylipäätään sellainen tekijä joka lisää miehen kiinnostavuutta? Vai ihan päinvastoin, eli sellainen mies ei tunnu miehekkäältä?
 
vieraskin.
Minusta ammatti ei lisää seksikkyyttä tai kiinnostavuutta. Kyllä se on käytös ja ulkoinen olemus. Itse olen hoitaja ja meillä on useampia mieshoitajia meidän osastolla ja naapuriosastolla. Osa mukavia ja miellyttävän näköisiä ja osa ällöttäviä ihan kuten missä tahansa ammattiryhmässä. Sama myös lääkäreissä tai missä tahansa ammatissa.
 
Eipä ole tullut arvotettua potentiaalisen kumppanin tai panon ammattivalintoja parinmuodostusmielessä. Myöskään ns. miehekkyys ei ole valintakriteeri, joka lisäisi tai vähentäisi ihmisen kiinnostavuutta seksuaalisessa ja/tai romanttisessa mielessä. Jos haluamme löytyneen kumppanin kanssa jossain vaiheessa fetisoida tietyn ammattikunnan edustajia, teemme tilauksen pornokauppaan ja hommaamme roolileikkiin tarvittavat varusteet.
 
Viimeksi muokattu:
hoitsumies
Alahan on vähemmän seksikäs ja työ naisvaltaisella alalla ei myöskään sitä ole. Tosin olen tavannut maailman parhaan naisen nykyisen vaimoni, ikuisen rakkauteni töissä :).
 
GWS
Eipä ole tullut arvotettua potentiaalisen kumppanin tai panon ammattivalintoja parinmuodostusmielessä. Myöskään ns. miehekkyys ei ole valintakriteeri, joka lisäisi tai vähentäisi ihmisen kiinnostavuutta seksuaalisessa ja/tai romanttisessa mielessä.
Koten mollimelooni itsekin tietää, niin nuo molemmat väitteethän ovat silkkaa tuubaa. En väitä, etteikö joku yksittäinen nainen voisi suosiakin vaikkapa nyt epävakaissa työsuhteissa rimpuilevaa naismaista miestä, mutta kyllä käytännössä lähes kaikki heteronaiset arvostavat kuitenkin kumppanissaan miehekkäiden ominaisuuksien lisäksi mm. varakkuutta ja vakaata työmarkkina-asemaa.
 
"Anniina"
Minusta se mies hoitsun vaatteissa ei tee siitä yhtään seksikkäämpää. Jalat alta se vie siinä vaiheessa kun sotkeutuu samoihin johtoihin. Tai on vain määrätietoinen, työnsä tekevä ja tunnollinen.

Töissä on pari hyvinkin tavoiteltua mieshoitajaa, joilta ei seura lopu tätä menoa ikinä. Ja he ovat päässeet huomiosta nauttimaan ihan sillä, että eivät lähde karkuun vaikka joku tulisi pää auki vastaanotolle tai jollakin olisi köntsät housussa, vaan ottavat usein jo ne "inhokki" töiksi mielletyt työt ja "vaikeat tapaukset".

Ainoa miinus näissäkin kavereissa on, että he kyselevät joidenkin mielestä liikaa potilaiden vointia. Kuulema liian ystävällistä ja turhaa ajankäyttöä.
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Ammatti ei olisi ratkaiseva asia mikä tekee miehestä haluttavan. Mutta jos se olisi ainut kriteeri valita niin sänkyyni ottaisin mielummin palomiehen tai poliisin kuin hoitajan.. Mutta siis vakavasti puhuen, ei mitään väliä. Kotona ei olla työasussa kuitenkaan..
 
.............
On jos mies yleensäkin on seksikäs, en ole ikinä ajatellut että se riippuisi ammatista. Miksi muuten sen miehen pitäisi elättää koko perhe, onko se jotnkin vain miehen velvollisuus? ja tunnen kyllä pari hyvinkin seksikästä hoitoalalla olevaa miestä :)
 
GWS
[QUOTE="Bella";30531698]Ammatti ei vaikuta siihen. [/QUOTE]

Perustuuko siis yksi kokonainen viihdekirjallisuuden ja elokuvateollisuuden haara mielestäsi väärinymmärrykselle?
 
"Laura"
Ei. En voisi ikinä olla miehen kanssa, joka on lähihoitaja. Hoiva-alalla työskentelevä mies on ihan totaalinen turn off "siinä mielessä", vaikka ystävänä tottakai voi olla.
 
"vieras123"
Ammatti ei suoranaisesti vaikuta siihen onko ihminen seksikäs, minun mielestäni. Olen tavannut seksikkäitä ja vähemmän seksikkäitä lähihoitajamiehiä. Onhan ambulanssin ensihoitajatkin lähihoitajia ammatiltaan.
 
eioo
[QUOTE="vieras123";30531763]Ammatti ei suoranaisesti vaikuta siihen onko ihminen seksikäs, minun mielestäni. Olen tavannut seksikkäitä ja vähemmän seksikkäitä lähihoitajamiehiä. Onhan ambulanssin ensihoitajatkin lähihoitajia ammatiltaan.[/QUOTE]

Ei ole. Ensihoitajat ovat sairaanhoitajia.
 

Yhteistyössä