Onko muita joilla pieni lapsi ja vauvakuume painaa päälle...

  • Viestiketjun aloittaja pau84 harmailee
  • Ensimmäinen viesti
pau84 harmailee
Niin, siinäpä se kysymys olikin.. oonko ihan hullu kun nyt jo kuumeilen.. :ashamed: tyttö pian 6kk ja kovasti jo tahtoisin alottaa toisen lapsen "yrityksen" tätä tytöntylleröä tehtiin reilu puolisen vuotta, kuumeiltiin sitäkin kauemmin, tai min kuumeilin.. mies ei oo vielä innostunut toisesta lapsesta.. sanoo että sitten kun neiti täyttää vuoden, voidaan EHKÄ harkita.. miten te jo lapsen saaneet olette saaneet miehen innostumaan toisesta ja kauanko siihen on mennyt? Meidän tyty on ihanan kiltti ja "helppo" lapsi, alun koliikit on jo unohdettu ja tyttö sulostuttaa meitä uusilla taidoillaan joka päivä, mutta mä tahon näitä lisää :p

kiitos asiallisista vastauksista!

Ja onnea kaikille plussan metsästykseen!!
 
ooo
:wave: :wave: :wave: täällä yksi!!!! olenkin juuri tänään kysellyt vähän samaa,kun poika on 3kk ja kova vauvakuume meneillään. on ollut jo jonkun aikaa.. mieskin kuumeilee joten jos luoja suo niin ehkä kohta.. B) :D
 
Täällä ilmoittautuu yksi vauvakuumeinen,ennestään kaksi lasta 2v. ja 6kk. Kovasti ollaan jo miehen kanssa juteltu et josko alettais yrittää kolmosta. Onhan se aika rankkaa kahden pienen kanssa ollut muttei kuitenkaan niin ettei jo kolmosesta haaveilisi. Eka sai meillä alkunsa heti ekasta kierrosta ja kakkonen noin kolmen kuukauden yrittämisen jälkeen. Toivottavasti tärppäis yhtä helposti seuraavakin.
 
Mulle tuli vauvakuume tytön ollessa n.1kk. Olisin ollut heti valmis yrittämään toista. Onneks silloinen mies sai toppuuteltua, että odotetaan kesäkuiseen syöpäkontrolliin. Tyttö on syntynyt siis joulukuussa 2003. Syöpä oli uusiutunut ja toinen lapsi on haaveissa edelleen, pahimmassa tapauksessa jää kokonaan haaveeksi.
 
täällä mustana juu!! scarlet, toivotaan ettei jäisi haaveeksi teillä tuo kuumeilu! jaksamista teille :hug:

ja mukavaa kun on muitakin.. ja joku teistä tais päästä jo pian tositoimiinkin.. mä nin muistelen haikeudella sitä plussan mettästystä, oviksien bongaliua, limoja, kierron laskemisia, pettymyksiä, ilonpilkahduksia yms yms..
 
:wave: ja täälläkin löytyy, esikoinen 4 vee ja kuopus reilut 5 kk ja vauvasta kuumeillaan. Ja mikä ihaninta niin kuume vaivaa maillä isukkiakin :D
Oletko Pau84 sama joka kirjoitteli yhtä aikaa odotusaikana kesäkuisiin, nimimerkki vain tuntuu tutulta??
 
Täällä myös yksi jolla on näköjään loputon vauvakuume...:saint: esikoinen syntyi heinäkuussa ja nyt jo ollaan ukon kanssa päätetty ettei ehkäisyä aloiteta vaan saa sisarus tulla jos on tullakseen vaikka heti. Esikkoa odotettiin kolme vuotta ja kun hän nyt vihdoinkin on maailmassa, olisin kuvitellut vauvakuumeen olevan ohi vähäksi aika mutta ei vaan ole :kieh:
 
täällä kans kuumeillaa..
Poika tli kerta heitolla.. mutta tätä seuraavaa ollaan jo reippaat puoli vuotta yritetty, turhaan.. Kuume on kova, mutta tuntuu, ettei se tuu vaikka kuinka pa.nee... :ashamed: :whistle:

muoks.. niin ja poika on nyt 1v3kk :) :heart: <br><br>
 
hei juu, sama pau84 oon, joka on kirjotellu kesävauvat 2006 pinoon, sekä odottajissa että vauvoissa. tällä hetkellä kirjotellaan vaan salatussa yhteisössä nuiden vieraiden kommenttien takia :kieh: meidän tyttö täyttää kahen viikon päästä jo puol vuotta :eek: aika menee niin hurjan nopeeta ja tyttö sulostuttaa meitä joka päivä uusilla taidoilla.. vauvakuume kasvaa vaan kohisten kun laitellaan pieniä vaatteita pois, ja vaunukoapnkin vaihdoimme jo ratasosaan.. tahtoo semmosen pienen nyytin :heart: vaikka todella, todella rakas ja toivottu on tuo mein esikoinenkin :heart:

nyt tekemään iltapesuja, palaillaan!
-pau ja neiti-<br><br>
 
Meillä tosiaan tää ihana esikoisemme on lapsettomuushoitojen tulos, vaikka meistä ei mitään vikaa koskaan ole löytynytkään. Sepä sitten onkin niin, että pitää se vuosi yrittää luomuilla ennenkuin pääsee hoitoihin takas! Senkin vuoksi on tosiaan ihan sama heittää pillerireseptillä kuikkaa, mitkä on mahkut että luomusti raskautuisin kun ei sellaista ole koskaan tapahtunut..hoidoissa kävimme 3 vuotta ennen kuin vihdoinkin tärppäsi!Koettu on myös tuulimuna ja 2 alkuraskauden keskenmenoa. Laskin että jos sanon neuvolantädille että toisen yritys on aloitettu elokuussa, niin ensi kesänä varmaan päästäis jo uuteen hoitorumbaan....*laskeskelee*
 
Ajattelin kanssa, että onkohan ihan hullua haluta jo toista lasta vaikka ensimmäinen lapsi on vasta vajaa 2kk :whistle:
Ja mikä parasta, mies on aivan innoissaan toisesta lapsesta. Eli mies pikemminkin "painostaa" minua toisen lapsen tekoon.
Meillä on menny tosi kivasti pikkuneidin kanssa ja haluisin että sillä olis jossain vaiheessa sisko tai veli. Ja oishan sen kiva jos ei sisaruksilla olis montaa vuotta ikäeroa.
Meillä kesti puoltoista vuotta vähän reilut kun tulin raskaaksi.
 
Pau84 minäkin kirjoittelin kesäkuisissa vähäsen, aktiivisesti kyllä lueskelin. Poika tosin syntyi toukokuun puolella.

Mukavaa huomata että on muitakun samassa tilanteessa olevia :)
Omalla kohdalla on niin että raskautumista "hankaloittaa" imetys vaikka ei sitä ehkäisykeinona luotettavana pidetäkkään...nyt ollaan tosin kuluneella viikolla aloitettu kiinteitä. Silti haluan imettää tätä pikkuista ehkä noin vuoden ikään vaikka uutta vauvaa sitten saisi siitä syystä odotellakkin. Molemmat raskauteni ovat saaneet todella helposti alkunsa ja toivottavasti jossain vaiheessa saa taas nauttia kahden viivan ilmestymisestä tikkuun :)
 
äitsy80 harmailee
Pau84 täpärästi meillä kuopus toukokuisena syntyi kun viimeinen päivä päätti syntyä :)
Just aiemmin illalla katottiin kaverin kans kuvia kuopuksen elämän varrelta ja kyllä se aika rientää...on ne niin pieniä ja ruttuisia ens alkuun ja nyt koko ajan opetellaan uutta. Ihanaa seurata uusien asioiden oppimista vaikkakin haikeana miettii miten aika kiitää. Mutta josko sitä saisi lisää vauvoja joiden odotusesta ja kehityksestä sitten saapi nauttia ;)
 
Enpä ole tänne juuri kirjoitellut mut nyt on pakko kun ON KAMALA VAUVAKUUME! :eek: Meillä siis poika 2,5v ja tyttö 11kk ja mieli tekis kroppa huutaa kolmatta lasta mut onneksi (ehkä) mulla pelaa järkeä päässä ja tuolla miehellä vielä enemmän ettei kolmatta tehdä... Tai mä kai tekisin heti mut tuo mies ei varmaan halua ikinä kolmatta... :/ Millä tän vauvakuumeen saa pois?!? Ihan kamalaa kun kaverit odottaa ja itellä alkaa elämä olla taas niin helppoa kun viimeinkin molemmat lapset on oppineet nukkumaan ja mä muka taas haluisin jatkaa niitä yöheräilyjä... Mut vauvat on niin ihania (on toki sitten isompinakin kun ovat omia) :heart: :D
 
voih, vauvakuume vaan kasvaa päivä päivältä! Yritys on vaan jääny vähemmälle kun ei mulla ole vielä tullut ekoja menkkojakaan synnytyksen/sektion jälkeen...ja jotenkin tuo vaaveli verottaa sitä vällyjen alla peuhaamista ;) viime yönä ukko koitti vähän ehdotella mutta eipä sitten uskallettu ettei nuppunen herää...Poika kasvaa niin vauhdilla että ihan sydäntä särkee välillä, vauva-aika on niin pian ohi ettei sitä ehdi tajuamaankaaan! eilen katoin videolta pätkän jossa Kasper oli 5 viikkoinen, siis ihan eri maata kuin nyt 4 kuisena!! Tulis ne menkat nyt niin sais alkaa ovista metsästämään, siitähän se yritys sitten taas alkaa..jospa ei menisi nyt niin kauaa kuin Kasperin "tekemiseen"..
 
Heipat pitkästä aikaa :)
Gardenia täällä yksin huhuilee ja ajattelin kysäistä et vieläkö imetät teidän vaavia? Mäkin täällä odottelen menkkoja alkavaksi niin olisi mukavempaa yrittää saada vauvaakin alulle kun tietäisi että olisi enemmän toiveita. Tällä hetkellä kirjoittelenkin "piinailijat ilman piinaviikkoja" pinossa. Kutsuhuuto kävi kuopuksen osalta, joten mentävä on.
 
voi elämän kevät, kirjotin hirveän pitkät litaniat ja sitten tuli joku hiton error kun lähetin sitä..\|O nooooooh, lyhykäisyydessään selitin siinä että lopetin imettämisen Kasperin ollessa parikuinen, kun maidontulo loppui!
 
äitsy80 harmailee
Tietokoneet on sit toisinaan mukavia kapistuksia. Siksi kysyin tosta imetyksestä kun lueskelin ettei sullakaan ole menkat alkanu synnytyksen jälkeen kuten ei mullakaan mut mä tosin imetän vielä aika paljon kun vasta pari viikkoa on meillä syöty kiinteitä. Noh eiköhän se täti meillekkin tule kylään, mitä pikimmin niin sen parempi =)
 
ooo
Siis a-p-u-a...
Mulla pitäis alkaa menkat näinä päivinä. Niin kovasti toivon että ei ala,mutta menkkakipuja on nyt vähän alkanu tuntumaan. Aaaarrghh!
Jos ei ne ala,teen testin v-loppuna.
 
Voi pau!!! Minäkin täällä. Niin poika tosiaan on vasta 3kk. Samanaikaisesti kuumeiluttaa ja pelottaakin ajatus siitä, että toinen tulisi melkein vuoden sisään. Meillä ei mitään yritystä ole, mutta kun toisesta on puhuttu niin ei tuolla miehelläkään ole mitään sitä vastaan ollut. Justiin tänään puhuttiin siitä, kuinka ei olis yhtään kamalaa, vaikka en meniskään välillä töihin vaan olisin muutaman kuukauden hoitovapaalla ja sitten tuliskin jo toinen.... :kieh: :p. Juu-u, en tiiä. Niin ja tosiaan piti aloittaa minipilleritkin, mutta en sitten vielä ainakaan aloittanut. Mua kauhistuttaa ajatuskin kaikista välivuodoista ym... :whistle: Voi, että tätä päätä. Tiedättekö mikä kaikkein eniten vaivaa???... se että mitä muut ajattelee jos tässä nyt toista alkais odottamaan... :ashamed: . Niin ei sais tietenkään ajatella, mutta minkäs mahdat.

 
Pitkästä aikaa tulin tänne lukeen juttuja ja tähän on pakko vastata... Kroonista laatua on vauvakuume täälläkin! Mutta haaveeksi taitaa jäädä, mies on ihan tyytyväine tähän määrään ja kaks viimestä onkin vaatinut jo aika moista suostuttelua... enää se ei onnistu! Haikaillen muistelen sitä ihanaa raskausaikaa (kaikista vaivoista huolimatta) ja niitä ihania ensimmäisiä päiviä vastasyntyneen kanssa... voi kun sen sais vielä kerran kokea!
 

Yhteistyössä