Onko muita joita häiritsee jonkin verran harrastaa seksiä miehensä kanssa, jos lapset ovat kotona?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kiitos kannustuksesta :D

Mutta onhan se nyt ihan eri asia rauhassa harrastaa kahden kesken seksiä, kun että pitää vähän olla koko ajan valmiudessa, jos joku huutaa tai varoa ääniä.
Seksiä on monenlaista. Ei aina tarvita kynttilöitä, ruusun terälehtiä ja sampanjaa. Aikapulassa pikapano saunan lauteita vasten voi olla virkistävä kokemus - eikä sen saunan tarvitse olla lämmin.
 
vierailija
En ole tehnyt aiheesta koskaan ennen aloitusta ja minua nimenomaan jossain määrin häiritsee se, että lapset ovat silloin kotona, kun harrastetaan seksiä miehen eli lasten isän kanssa. Toki ymmärrän sen, ettei sen pitäisi häiritä yhtään. Kokoajan on vain pieni pelko siitä, että joku juoksee samaan huoneeseen kesken kaiken. Se häiritsee.

ap
Ei se mikään maailmanloppu ole jos joku yllättää.
 
Seksiä on monenlaista. Ei aina tarvita kynttilöitä, ruusun terälehtiä ja sampanjaa. Aikapulassa pikapano saunan lauteita vasten voi olla virkistävä kokemus - eikä sen saunan tarvitse olla lämmin.
Niin. Ihan kuten ap:kin jo otsikossa sen sanoo (mutta mitä moni ei näytä ymmärtävän), ”lapset häiritsevät jonkin verran”. Se ei tarkoita sitä, että ei kahteenkymmeneen vuoteen harrastettaisi ollenkaan seksiä, mutta että kyllä se vähän häiritsee.
 
vierailija
Mekin huijaamme lapset uskomaan, että emme harrasta koskaan seksiä. :)

No siis oikeasti meillä on sen verran iso omakotitalo, että aika kovasti saa voihkia, että lasten huoneisiin asti yläkertaan kuuluu. Tietysti joku voi hiippailla just samaan aikaan meidän huoneeseen.
 
r0s
Siis tottakai se häiritsee kun ei voi vaaasti tehdä ja toteuttaa kaikkea mikä mieleen juolahtaa.

Mutta ei saa antaa sen estää. Lasten ollessa paikalla on ehkä tyydyttävä suht normiseksiin mutta kinkympi tuntuu kinkymmältä jos sitä saa harvemmin. :p
 
Eikö sitä seksiä voi ajoittaa siihen kun lapset on laitettu nukkumaan? Ellei sitten harrasta sitä perhepeti pervoilua...
 
vierailija
Onko mies jo häipynyt vai käykö muualla harrastamassa sitä, mitä kotona ei voi tehdä?
Heh, ei ole mies häipynyt, reilut 35v ollaan yhdessä oltu. Lapset yhdessä tehty, mutta seksiä lapset/teinit eivät ole koskaan joutuneet kuulemaan.
Korostan myös sitä, että mies on meillä se, joka ei halua seksiä niin, että lapset/teinit voisivat kuulla/nähdä.
On paljon muitakin paikkoja, joissa voi harrastaa seksiä kuin koti. Kun lapset/teinit ovat kotona niin voi mennä esim. matkailuautoon autotalliin tai vaikka kesämökille (joka on lähellä).
 

Yhteistyössä