Onko Punainen risti vihatuin avustusjärjestö tällä hetkellä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä on mokotus? Eihän se että tekee työnsä tarkoita että olisi kutsunut tai halunnut maahanmuuttajia Eurooppaan! Ehkä työssä oppii ettei kaikki ole mustavalkoista ja että moni tulijoista oikeasti tarvitsee apua. Olen lukenut että työntekijöiden lapsiakin kiusattu, kuinka iljettävää ja sairasta käytöstä!
 
vierailija
Miten niin ei käy kateeksi? Itsepähän ovat päättäneet aloittaa sen mokutuksen. Ja vieläpä vastoin kansainvälisen punaisen ristin sääntöjä, jotka velvoittavat puolueettomuuteen poliittisissa kysymyksissä.
 
vierailija
Mitä on mokotus? Eihän se että tekee työnsä tarkoita että olisi kutsunut tai halunnut maahanmuuttajia Eurooppaan! Ehkä työssä oppii ettei kaikki ole mustavalkoista ja että moni tulijoista oikeasti tarvitsee apua. Olen lukenut että työntekijöiden lapsiakin kiusattu, kuinka iljettävää ja sairasta käytöstä!
SPR virallisena organisaationa haluaa turvapaikkamaahanmuuttoa maksimimäärän ja näille mamuille parhaat mahdolliset etuudet Suomessa. Sekä kannattaa monikulttuurisuus on rikkaus -ideologiaa ("mitä suuremmat kulttuuriset erot sitä parempi ja mamujen kulttuurisia käytäntöjä ei ole lupa suomalaisten toimesta tuomita").
 
vierailija
Kuka ihme punasta ristiä vihais??? Mä luulen että se on tykätyin. Täysin hulluja koko rajat kiinni väki ja vihaa varmaan lasten sairaalaa ja ihan kaikkea.
Punaisen ristin kannattama politiikka tekee Suomesta pitkällä aikavälillä etnisten ristiriitojen runteleman kehitysmaan. Lyhyellä aikavälillä sosiaaliturvajärjestelmä romahtaa turvapaikanhakijoiden nimellä kulkevien elintasoturistien alla ja yhteiskuntarauha romuttuu paikallisesti esim. kaupunkien betonilähiöissä.

Mutta tämä kehitys ei toki Punaisen ristin pomoja haittaa, koska he tekevät elintasoturisteilla bisnestä ja nostavat sen turvin ennätysluokan palkkaa, jolla elää mukavasti loppuikänsä. Rivityöntekijää ja varsinkin vapaaehtoista (=mahdollistaa ilmaistyöllään bisneksen) sen sijaan ainakin kuvittelisi haittaavan.
 
vierailija
Sveitsin pojat tahkoo tuolla verkosmarkkinoinilla miljarditilit joka vuosi. On siinä pankkiireille sijoitettavaa. Entinen natsien avustusjärjestö. Juutalaisten kultahampaat kiinnosti kovasti.
 
ihan mahtavaa kun ihmiset käyttää iltalehteä lähteenä. :,D

p.s. ja en ole mamu myönteinen.
Miten epäilet tuon Iltalehden artikkelin olevan virheellinen? Onko SPR:n edustajan suuhun pantu vääriä sanoja? Onko 100 vastaanottokeskusta aprillia? Ovatko puheet palkoista perättömiä kaikkien ollessa ilmaisessa vapaaehtoistyössä?

Iltalehti ei ole mikään tieteellinen tai virallinen lähde, mutta tässä asiassa tiedot ovat kyllä relevantteja. Jos sinä voit paremmilla lähteillä todistaa, että SPR ei ylläpidä lukuisia vastaanottokeskuksia, eikä saa verorahaa niiden ylläpitämiseen, ole hyvä.
 
1/2 mrd potti
IL: MOT: Turvapaikanhakijoiden majoittamisesta 200 miljoonan euron lisälasku

Maanantai 30.10.2017 klo 06.16



Suomen Punaiselle ristille turvapaikanhakijoiden vyöry toi MOT:n mukaan miltei puolen miljardin euron rahavirran.

  • Maahanmuuttovirasto ei päässyt majoituksessa tavoitehintoihin.
  • Laskelmat tehtiin 37 euron vuorokausihinnalla.
  • Kalleimmat hinnat liikkuvat sadan euron tuntumassa.
 
vierailija
Eiköhän spr:n suosio ole kansan keskuudessa hiipunut aika alas..:mad:

Mutta valitettavasti kys järjestö tienaa maahanmuutolla niin hyvin, että tuskinpa tekee ihan niin tiukkaa kun ihmiset jättävät lahjoittamatta partalasten vuoksi..
 
Kansan rasistisen öyhöttäjäosan keskuudessa ainakin. Eivät enää pudota rahaa keräyslippaisiin. Missään se ei kylläkään näy, sillä itsekkäinä ihmisinä he eivät ennen pakolaiskriisiäkään osallistuneet keräyksiin. Heille tuli yllätyksenä se, että SPR toimi arvojensa pohjalta päättäväisesti hädänalaisten ihmisten auttamiseksi.

Mistäköhän tuo "partalapsi" tulee? Tuntevatko rasistimiehet itsensä pahaisiksi siloleukaisiksi pojankoltiaiksi jyhkeiden kokopartamiesten rinnalla?
 

Yhteistyössä