Onko ryry-firenze aito nomination

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Jep, 22.11.2009.

 1. Kyseisessä liikkeessä on sekä aitoja NominatioN paloja ja myös muita aitoja italialaisa paloja, mutta feikkejä siellä ei ole lainkaan.Taitaa olla vaan kateellisten kilpailijoiden kommentteja.
   
  #26
 2. Hinnan perusteellako aitouden tietää? Onko siis Zoppini aito italialainen korupala, koska on vielä kalliimpi kuin NominatioN ?
   
  #27
 3. minä myös

  minä myös Vieras

  Ja muissa korupaloissa lukee niiden oma brandi , joka korupalassa.
   
  #28
 4. vieraan tuttu

  vieraan tuttu Vieras

  Tekstin perusteella kuulostaa Nominationin mainokselta nettisivuineen.
   
  #29
 5. Siinä korussa lukee ilmeisesti Ryry-Firenze takana, ja se on aito italialainen koru. NominatioN paloissa lukee NominatioN. Ostamasi koru on ns. aloitusranne, jossa oli 17 palaa, ja vastaava Nomination aloitusranne maksanee 7-8 Euroa, koska kauppias tai valmistajan edustaja haluaa enemmän voittoa, Siitä se hinnanero tulee.
   
  #30
 6. ootko aito?

  ootko aito? Vieras

  ootko ihan sekaisin aidoista ja feikkiasioista? Jos jollain on vaikkapa Omega-merkkinen kello, niin onko mielestäsi toinen feikki eli vastaavanlainen kuin Omega, mutta Tissot merkiltään???
   
  #31
 7. Laura Mancini

  Laura Mancini Vieras

  Nomination korun ostaneilla on nyt paniikki päällä, kun eivät tiedä kuinka aitoja Nominationeita ovat saaneet. Palan takana oleva teksti ei niissä aina olekaan aitouden takuuna, koska feikkejä on ilmeisesti liikenteessä viesteistä päätellen.Miks ette osta jotain muita paloja . jotka on aitoja italialaisia, onhan niitä kaupoissa ?Ihan vaan teidoksi Zoppini on aito italialainen arvostettu tavaramerkki ja useissa maissa huomattavasti tunnetumpi, kuin Nomination, ei siis feikki.
   
  #32
 8. Mirkku

  Mirkku Vieras

  Lahdessa alkaa olla hyviä vaihtoehtoja koruliikkeissä.Löytyy Nomination,Gold & steel, ja Ryry-Firenze paloja, kaikki aitoja, mutta ei vielä Zoppinia.
   
  #33
 9. Valitettavasti juuri NominatioN koruissa esiintyy paljon feikkejä, eli takanakin lukee Nomination tai Lamination jne, eivätkä kuitenkaan ole alkuperäisiä italialaisia, vaan jotain muuta, joten paras katsella tarkemmin mitä ostaa.
   
  #34
 10. Timanttiset liikkeet eivät myy sen aidompia paloja kuin muutkaan kello-ja kultaliikkeet. Niillä sattuu vain olemaan suppea valikoima, eli harvoin muita aitoja italialaisia palakoruja, esim. Zoppini, Gold & Steel , Ryry -Firenze . Morellato jne. ,joita on taas muilla kauppiailla, Sama tilanne kuin autojen merkkiliikkeillä. FIAT on automerkki, mutta myös muut brandit ovat aitoja autoja !!!
   
  #35
 11. moikkamoi

  moikkamoi Vieras

  ei noi oo mtn feikkei,ku ne on vaa eri merkkisii esim.pugster ja ne merkit ny sattuu olemaa vaa halvempii ja kyl ne kestää jos osaa käsitellä oikei. Mulla on pugsteri ja siin on 2 kivipalaa ja 3 kuvallista,hyvin on pysyny vaik pia ollu jo 1 ½ vuotta.
   
  #36
 12. Timanttiset-ketjun liikeillä on nyt paniikki päällä, kun muissa kello-ja kulta liikkeissä on paremmat valikoimat muita vastaavia ,italialaisia palakoruja.Vertailkaa itse.
   
  #37
 13. Timanttiset-ketjun liikeillä on nyt paniikki päällä, kun muissa kello-ja kulta liikkeissä on paremmat valikoimat muita vastaavia ,italialaisia palakoruja.Vertailkaa itse.
   
  #38
 14. Se on aito italialainen tuotemerkki.
   
  #39
 15. K

  K Vieras

  Mulla on ollut Ryryn "nomination"- rannekoru vuodesta 2000, jolloin Stockmann otti Suomessa ensimmäisenä myyntiin irroitettavat rannekorupalat. Tuolloin korusta ei tullut hittiä ja näin jälkeenpäin markkinat on vallannut täysin samanlainen Nomination- koru. Palat ovat aivan samanlaisia kuin nominationissa, ainoa ero tosiaan on että takana lukee "Ryry". Olen itse ostanut uusia paloja myös nomination-valikoimasta ja päällepäin ei huomaa mitään eroa, ts. voi sanoa että laatukin on aivan yhtä hyvää. Kyse ei siis ole missään tapauksessa feikistä vaan itse asiassa nominationin alkuperäisestä korusta. Markkinoilta löytyy myös muita mm. Morellato, Zoppini,Gold and steel joilla on täysin vastaavia keskenään yhteensopivia korupaloja.
   
  #40
 16. jep

  jep Vieras

  Jos on ihan "normipaloja" ilman mitään kuviontia, niin eihän ne maksa kuin 60 senttiä kappale, jos oikein muistan.
   
  #41
 17. "pera"

  "pera" Vieras

  ryry.firenze on eri valmistajan aito ketju italiasta! siihen sopii myös nomination-palat---aidoissa leima ryry-firenze---samoin nominationeissa lukee--nomination+rek.....
   
  #42
 18. chrissy

  chrissy Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2005
  Viestejä:
  20 219
  Saadut tykkäykset:
  2
  AITO nominatiopala maksaa alk. 18e. Niissä lukee takana aina nomination. Jos ei lue niin silloin se ei ole aito.

  Aloitusranneke maksaa n. 13e ( classic ja noin 15 palaa )
   
  #43
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti