Onko synnytyksenne alkanut yöllä/päivällä?

  • Viestiketjun aloittaja Teetuska
  • Ensimmäinen viesti
Tanjan -80 harmaana
Esikoisesta synnytys alkoi supistuksilla noin yhdeltä iltapäivällä, puoli viideltä kipeytyi niin etttä jouduin lähtemään sairaalaan, tyttö syntyi 8.59 illalla.
 
Kaksi ekaa lähti käyntiin illalla siinä 20-22 välillä. Kolmas yllätti ja kun aamulla heräsin ja makoilin sängyssä tunsin ekan supistuksen, vaisun vielä ja ihmetttelin, että joskos tää sit kuitenkin aamusta lähtisi...? Vauva syntyi neljän jälkeen, sairaalassa ehdittiin olemaan vain 1½ tuntia. :)

 
jyty
minulla on kaksi lasta ja kumpikin on lähteny syntyyn viiden aikoihin aamulla. esikoinen 05.10 ja kuopus05.06! esikoinen syntyi samana päivänä 17.27 ja kuopus samana aamuna 06.01 ambulanssiin koti pihalla! :heart: :heart:
 
Äityli-77
ensimmäinen alkoi siinä 01.00 ja poika syntyi samana aamuna klo 10.36. toinen hiukan nopeempi poltot alko siinä klo 16.00 ja tyttö oli maailmassa 19.33 katotaan kuinka käy tämän kolmannen kanssa...
 
kaksi nuppua

Esikoisen kanssa supistukset alkoivat yöllä 04 ja neiti syntyi siitä 24 tunnin päästä seuraavana yönä kolmen jälkeen.

kakkosen kanssa supparit alkoivat vähän jälkeen puolenyön ja neiti syntyikin siitä jo kolmen ja puolen tunnin päästä.
 
esikoisen aikana heräsin aamulla 6aikaan supistuksiin,synty iltapäivällä 5aikoihin...
tokan aikana kummallinen olo heti aamusta,supistukset alko harvakseltaan päivällä 2aikaan,koveni päivällä 5aikaan,illalla 8 lähettiin sairaalaan ja synty 10aikaan :)
 

Yhteistyössä