Onko teidän taaperolla

  • Viestiketjun aloittaja Sardiini
  • Ensimmäinen viesti
mam84harmaana
On vielä molemmat :ashamed:
Tosin pullo vain sängyssä vesipullona.
Kesällä olis tarkoitus tutti antaa hiirivauvoille!
Juuri hetken aikaa sitten aloitti päivähoidon, niin en halua muuttaa liian montaa asiaa kerralla.
tytsy kohta 2v.
 
Mira-76
Meillä tyttö 1v7kk ja tutti on käytössä päikkäreillä ja yöunilla. Tuttipullosta annan vielä iltamaidon, kun mukavasti tytön rauhoittaa. Ensi kesänä ajatus noista luopua... Suunnitelma hyvä, mut toteutus voi olla vaikeampaa... :)
 
Esikko oli 2v 2kk kun käytössä tuolloin vielä ollut uni tutti lähti pupun matkaan. Illan velli pulloin pupu vei esikon ollessa 2v 3kk ja kuopukselta lähti samalla, hänen ollessa 1v 3kk. Tutti lähti kerta heitolla pupuille 1v 9kk ikäisenä. Nyt lapset kohta 2v ja 3v ja aloittavat tarhassa, en halunnut sinne kummallekaan enää tutteja/pulloja tai vaippoja. Kuopus nyt viel noin kk sitten siirrettiin isojen sänkyynkin. monta muutosta, mutta ei mulla varmasti olis ollut voimia noihin muutoksiin töihin paluun jälkeen.
 
tuttiliini
Meikkä kuopus 2 v 1 kk ja on vielä sekä tutti, että pullo.
Iltavelli annetaan pullosta ja toisinaan vielä "lämmintä" maitoakin siitä haluaa. Pikkuhiljaa olen ajatellut pullosta kokonaan luopua. Tuttinsa saa vielä poika pitää. Syksyllä aloittaa päiväkodissa ja siinä vaiheessa vähenee tutin käyttö viimeistään kuin itsestään.
 
choco
meillä parhaillaan tuttipullon vieroitus menossa. tuntuu äitille kiukuttelevan asíasta, isän kanssa menee hyvin nukkumaan..
tutti on yöunilla. tarkoitus jättää pois kesään mennessä sekin.
tyttö 1v 4kk :)
 
Meillä poika 1v3kk ja molemmat ovat vielä käytössä. Tosin tuttia tarvitsee ainoastaan iltaunille nukahtaessaan, ulos päikkäreille nukahtaa ilman tuttia ja muuten päivän aikana sitä ei vaan anneta (eikä poika osaa kaivatakaan).

Tuttipullosta juotaan aamu- ja iltamaidot ja kummatkin vielä todella tärkeitä. Olen antanut tuttipullon vielä olla, koska poika ei suostu juomaan maitoa nokkamukista tai tavallisesta mukista. Niin saapi edes tuttipullosta sitten sen päivän annoksen =)
 
Molemmat käytössä tytöllä 1 vee 2 kk. Tuttia mussuttaa hetken nukahtaessaan, ei muulloin. Pulloa juo neljä kertaa päivässä, muuten nokkamuki käytössä. Pitäs jättää molemmat pois, kun sais aikaiseksi aloitettua pienen "kahnauksen". Tutin poisjättö ei varmaan paljoa hetkauta, mutta etenkin iltapullo voi viedä hetken aikaa.
 
Poika 1 v 7 kk ja kumpaakaan ei ole. Molemmista luovuttiin 11 kk iässä. Minusta oli luontevaa luopua tuttipullosta samalla kun alettiin totutella tavalliseen maitoon. Pari päivää myöhemmin kokeiltiin nukuttamista ilman tuttia ja kun se onnistui niin ei enää tuttia annettu lainkaan. Loppui muuten yöheräilyt (sairasteluja lukuunottamatta) tuohon tutista luopumiseen.
 

Yhteistyössä