Onko teillä lasten nimissä mitään teemaa tai yhteistä tekijää? Halutessaan voi kertoa minkä nimisiä lapsia

  • Viestiketjun aloittaja Kysymys nimistä
  • Ensimmäinen viesti
"nanna"
Poikien, 3kpl, nimissä on keskellä R-kirjain. Tyttöjen nimissä ei, mutta alkavat samalla kirjaimella, koska ovat kaksoset. Tulokkaalle, jos on poika tulee nimi, jossa R keskellä, jos tyttö, niin pehmeä nimi, joka rimmaa kaksosten nimiin, mutta ei ala samalla kirjaimella. Tavallinen suomalainen sukunimi, joten suomalainen etunimi.
 
"wieras"
Molemmat alkaa samalla alkukirjaimella ja jos tulee lisää niin hekin saavat E alkuiset nimet.
En ymmärrä sitä jos ensimmäisille annetaan saman tyyppiset nimet ja sitten viimeinen lapsi saa jonkun muun tyylisen nimen.
 
Kolme ekaa alkavat samalla alkukirjaimella, ovat aakkosjärjestyksessä ja 3-4-5 kirjainta. 4 pienempää eivät jatkaneet samaa kaavaa.
Jokaisella on kolme ekanimeä ja tyttöjen kolmas nimi on yhdyssana ja sisältää saman sanan.
 
[QUOTE="wieras";30801135]Molemmat alkaa samalla alkukirjaimella ja jos tulee lisää niin hekin saavat E alkuiset nimet.
En ymmärrä sitä jos ensimmäisille annetaan saman tyyppiset nimet ja sitten viimeinen lapsi saa jonkun muun tyylisen nimen.[/QUOTE]

Matteus, Markus; Luukas ja Pasi? =)
Meillä oli neljän lapsen kanssa melkein noin mutta nyt kun on 7 ja kaikilla pienemmillä ihan erilaiset nimet niin ei niin "häiritse". Mutta tuo neljäs ei vaan ois voinut olla minkään muun niminen!
 
"wieras"
Matteus, Markus; Luukas ja Pasi? =)
Meillä oli neljän lapsen kanssa melkein noin mutta nyt kun on 7 ja kaikilla pienemmillä ihan erilaiset nimet niin ei niin "häiritse". Mutta tuo neljäs ei vaan ois voinut olla minkään muun niminen!
En viitsi täällä paljastaa mutta tuohon tyyliin. Eniten häiritsee jos esim 3ensimmäistä lasta alkaa samalla kirjaimelle ja neljäs sitten eri. Esim Anna, Antti, Annika, Anneli ja Kristiina.
 
Tällanen katras meillä
Miona Helmi Sylvia, Minella Usva Elviira, Miilo Pyry Olavi, Mikolas Valo Elmeri, Mindi Aava Inkeri, Mianna Lumi Lyydia, Milma Ruusu Helena, Milko Viima Topias, Miilia Taika Matilda, Mikel Aarni Viljami

Siis ensimmäiset nimet on Mi-alkuiset, toiset luonto ym. merkitysnimet, ja kolmantena vanhat nimet.
 
ajattelennäin
[QUOTE="Heippa";30801902]Eipä noilla taida olla yhteistä. Nimet on Alina, Eveliina ja Saana.[/QUOTE]

kaikki loppuu -na, yhdessäkään ei oo ärrää, peetä, koota tms.

Seuraava jos olis Pirkko, niin ei se oikeen rimmais.
 

Yhteistyössä