Onko teillä lasten nimissä mitään teemaa tai yhteistä tekijää? Halutessaan voi kertoa minkä nimisiä lapsia

  • Viestiketjun aloittaja Kysymys nimistä
  • Ensimmäinen viesti
"rosita"
Meidän lasten nimissä ei ole suunniteltu mitään teemaa, mutta kummallankin etunimessä on sattumalta viisi kirjainta ja kaksi tavua. Toiset nimet ovat pitempiä ja alkutavut ovat samat. Tarkoitus oli valita kummallekin melko tavalliset, mutta ei silti liian yleiset nimet.
 
dddd
Meillä ensimmäisen nimi ei ole ns.perinteinen suomalainen nimi, ja tokan nimi taas on erittäin vanha perinteinen nimi..eivät siis noudattaneet erityistä kaavaa, ennen kuin syntyi kolmas. Kaikki ovat tyttöjä, kolmannen nimi on kahden ensimmäisen yhdistelmä (esikoisen eka tavu, keskimmäisen toka tavu viimeisen kirjaimen eroavaisuudella) :) saa nähdä, mikä annetaan nimeksi kun kuopus syntyy.
 
Elov.
Meillä kolme poikaa viidellä kirjaimella O-loppuisina ja toiset nimet kolmetavuisia -vi ja -ri loppuisia. Neljäntenä tuli tyttö jonka piti olla myös o-loppuinen (kielo) mutta tytön synnyttyä "säännöt" sai jäädä ja hän sai sarjasta poikkeavan nimen. Onhan hän muutenkin "sarjasta poikkeava" ??.
 
vieraskin.
Ei ole mitään yhteistä tekijää. Tietoisesti on vältetty. Esikoisella ja keskimmäisellä alkaa etunimi samalla alkukirjaimella, mutta nuorimmalla erillä kirjaimella. Esikoisella on kolme nimeä, keskimmäisellä ja nuorimmalla kaksi. Toiset nimetkin on erilaiset. Jokaisella on etunimessä kaksi tavua, mutta eri määrä kirjaimia.

Jokaisella siis oma nimi. Ei väkisin väännetty :)
 

Yhteistyössä