Onko teillä välit kunnossa sisarustenne välillä?

  • Viestiketjun aloittaja siskoton
  • Ensimmäinen viesti
"vihreä"
Aika paskat välit. Ihan ok välit oli mutta eräs ihminen sotki ne mustasukkaisuudessaan. Paskan puhumista ja haukkumista selän takana. Siinäpä sitä sitten onkin syytä pitää etäisyyttä, kun veli uskoo kaiken eräältä ihmiseltä. Koskaan ei tiedä mitä paskaa on tulossa vastaan, vaikka juuri olisi muka nähty hyvissä merkeissä.
 
2 isosiskoa ja 2 pikkuveljeä, kaikkiin lämpimät ja hyvät välit. Vaikea kuvitella että näin ei olisi! Vanhin siskoistani asuu tuossa viereisessä rapussakin vielä, eli hänen kanssaan eniten on tekemisissä. Hänellä myös lapsia joten ihan jo siksi nähdään usein, kun lapset tahtovat kovasti leikkimään aina toistensa kanssa :)
 
HippuTAR
Siskon kanssa erittäin hyvät välit, on mun paras ystävä. Siskoon voin aina luottaa, se on aina pelastanu mut pulasta :D.

Jo kuolleen veljen kanssa oli etäiset mutta hyvät välit. Ei siis mitään skismoja, ei vaan koskaan oikein tutustuttu toisiimme.
 
"Mitsu"
Minusta on aika luonnollista, että välit ovat suht etäiset, jos ikäeroa on tyyliin kymmenen vuotta. Aiankin nuorilla aikuisilla elämäntilanteet nyt vaan ovat hyvin erilaiset tuolla ikäerolla.
 

Yhteistyössä