Onko Tiimari kallis?

  • Viestiketjun aloittaja Huhhu
  • Ensimmäinen viesti
Huhhu
Joo-o. Siellä on mielestäni kauhean kalliit hinnat. Pehmoleluja ei juuri saa alle 5 eurolla. Lisäksi sisustuskrääsää on liikaa, askartelutavarat vähennetty puoleen mitä siellä joskus ennen oli.
 
enppu
Samaa mieltä kuin ap; liikaa sisustuskrääsää ja sen varjolla ovat nostaneet hintoja ihan tolkuttomiksi. Sit myyvät ihmeellisen kokoisia paketteja; värjättyjä sulkia olisi tarvinnut pääsisäisenä paljon, mutta niitä on vain pienissä pusseissa. Sit tarroja tarvitsisi vain harvoin johonkin koristeluun, mut niitä myydään vain isoina nippuina tai jopa rullina! :/
 
On paljon kalliimpi kuin ennen. Tajusin kun kävin Prismassa, niin siellä oli paljon halvemmalla askartelutarvikkeita. Esim kartonkia. Olin ihan häh, ku olin ajatellut, et Tiimarista nyt saa halvalla. Ja olin tietenkin jo ostanut Tiimarista...
 
Huhhu
Samaa mieltä.. :) Tosiaan, se ei ole enää mikään askartelukauppa ja muistaakseni suurin osa esim. koulutarvikkeista on hinnakkaita merkkituotteita. Joskus nuorempana kun siellä kävin, niin oli paljon sekalaista kaikkea ja ennen kaikkea halvalla, eikä ollut niin kliinisen näköistä kuin nykyään. Enemmänkin kauppa on muuttunut tanttojen puodiksi eikä sieltä mitään lapsille kauheesti enää saa.
 
  • Tykkää
Reactions: Wolt
Niin ja vielä, et esim. Suomalaisesta kirjakaupastakin saa alennuskoreista halvemmalla ja tosi hienookin välillä. Ja just noita värjättyjä sulkia sai pääsiäiseks isossa pussissa K-marketista halvemmalla tai siis samalla hinnalla ku Tiimarista sen 5 sulan pussin.
 
jaa
tarvitsin 6 kpl asiakirjamappeja. tiimarissa hinta 3,80 ? kpl, viereisessä tarjoustalossa 1,79 ? / kpl. arvatkaa kummasta ostin?

oli siellä nyt -50% ja jopa -80% alennuksia joissain tavaroissa.
 
Just
Tämä ketju on näköjään vanha, mutta kerronpa nyt omankin huomioni: etsin askartelumaaleja ja kävin ensin pienissä, yksityisissä askarteluliikkeissä. Ajattelin sitten säästää ja mennä Tiimariiin...sillä seurauksella, että Tiimari oli selkeästi kallein! Sinne jäivät maalit ja maanantaina paikallisen yrittäjän pikkukaupasta ostamaan...
 
on...
nuo hinnat kallistuneet vuosien varrella niinkin paljon, etten enää Tiimareissa käy.

Sinooperista saa jo samoilla hinnoilla usein kivemman näköistä ja paremmanlaatuista härpäkettä askarteluun yms. Sinoopereissa myös huomattavasti paremmat valikoimat.
 

Yhteistyössä