Onneksi aina voi vaihtaa palstaa!

  • Viestiketjun aloittaja Gluteus maximus
  • Ensimmäinen viesti
Gluteus maximus
Ihme natsimeininki täällä nykyään. Ei ole kivaa kun aina kun tulee oikeasti mielenkiintoinen keskustelu (muustakin kuin reimatec-haalarista joka sekin on varmaan rasismia Lassie-haalaria kohtaan) niin ketju poistetaan. Onneksi on muitakin palstoja!!! Keskustelkaa te vaan päivän ruuista. Minä häivyn. Heippa! :wave:
 
Viblsp
Juu on kyllä huono nyt. En ymmärrä miksi modeja piti lisää ottaa tänne. Aika mielivaltaista toimintaa ollut. Moderaattorit keksivät omia sääntöjä. Webcam-linkin laittaminen on ASIATONTA mukamas. Ei kielletä säännöissä. A sha jne. siirsi rasismikeskustelun moderaattoreiden omalle aihealueelle, ei perustellut MIKSI se muka oli asiaton, totesi vain että asia on sen osalta loppuunkäsitelty. Perusteluja en saanut, toitotti vain että lue säännöt. Pyysin että laittaisi niitä asiattomuuksia, mutta eipä laittanut kun ei ollut oikeita perusteluja. Aivan uskomatonta.

Kohta täällä ei varmaan voi sanoa HUOMENTA, koska voi loukata ihmisiä jotka eivät Suomessa asu ja joilla Suomen aamuaikaan on ilta menossa... :kieh:
 
vieras
vaikuttaa siltä, että sipuli on ainoa mode, jolla ei ole noussut pissi päähän tämän suuren ja vaikutusvaltaisen viran hoidossa. niin no olen toiveikas kookoksen ja meduusankin suhteen, mut toi muu porukka on kyl niin säälittävää kun pitää niin kovin päteä.
 
En niin aktiivisena tätä palstaa seuranneena pakko sanoa,että on tämä kovasti muuttunut...huonompaan suuntaan.
Enemmän kaipais keskustelua asioista joista ihmisillä eriäviä mielipiteitä,mutta täällä se ei enää näköjään voi onnistua!!
Eikös noiden moderaattoreiden vai mitä he ovat,pitäisi omata ns.puolueeton kanta asioihin :whistle:
 

Yhteistyössä