osaisko joku auttaa???

Kävin tänään 5 kk:n ikäisen tyttöni kans päivystyksessä ja huomenna täytys mennä labraan pissakoetta ja verikoetta varten. Aamulla vauvan kakka oli aika lailla tumman vihreää ja nyt illemmalla oli vaipassa jotain pissan mukana tullut, jotain hiukan oranssihtavaa, en tiiä mitä, vertako?
Onko kellään kokemusta...Auttakaa jos tiedätte jotain.
Ja on ollut kyllä itkuinenkin tänään. :'(
 
Soitin itse joulun aikaan oranssihtavasta väristä vaipassa keskussairaalaan päivystävälle lääkärille. Hän nimesi ko. jutun uraattikristalliksi (tms.), jonka pitäisi olla vaaratonta. En tiedä mitä ko. aine on ja mistä syntyy. Lääkäriin käski vasta siinä tapauksessa jos pissassa on selkeästi verta. No, anyway ... joka tapauksessa meillä vaiva meni ohitse ilman sen kummempia toimenpiteitä. Samaista oranssihtavaa on näkynyt pissassa jonkun kerran myös sen jälkeen, mutta en ole asiaan sen kummemmin reagoinut ja herra 10kk voi tällä hetkellä vallan loistavasti :).

 
Kiitos vastauksista, tänään tuli verikokeen tulokset ja ne oli kunnossa, huomenna saadaan tietää pissa"viljelyn" tulokset, toivotaan ettei oo mitään ja että tämä on samaa mitä teilläkin, eli vaaratonta :)
 

Yhteistyössä