Ostatteko jotain lastenne kummeille joulumuistamiseksi?

  • Viestiketjun aloittaja "niin"
  • Ensimmäinen viesti
En. Ostamista on muutenkin ihan riittävästi, 9 ihmistä lisää ei mahdu mun ostoslistaan millään.
Osalle kummeista lupasin leipoa joululahjat, mutta muistan heitä enemmänkin hyvinä ystävinä, kun nimenomaan kummeina.
 
Minusta on kiva muistaa lasten kummeja joulunaikaan. Tänä vuonna kummit saavat itsetehdyt pellavakankaiset pyllynaluset, johon on painettu kuhunkin perheeseen liittyvä kuva. Toisen lapsen kummeille (ovat meille läheisempiä) laitoin vielä pakettiin mukaan dermosilin saunasaippuan, -rasvan ja löylytuoksuja.
 
Juu. Ne on molemmat mun siskoja myös, joten muutenkin tulisi hankittua jotain.

Mutta nyt nuo ruokottomat joulunkieltäjät ovat sanoneet että aikuiset ei vaihda lahjoja....... mutta kummilapsi on tavannut aina laittaa nimissään paketin, joten saavatpa kuitenkin! :kieh:

Toisen kummitäti saa pääkallo ja piru piparimuotit ja pääkallokuvioidun juustohöylän- hän on vähän 'semmoinen' piäkallotyyppi :cool:
Toinen kummitäti saa kalevalakorun joulukuusenkoristeen- hän taas on sentyyppisen tavaran käyttäjä.
 
"vieras"
Emme osta kummeille mitään, eikä meille kummeina osteta mitään. Vaikka osa kummeista on sisaruksia. Sovimme jo ajat sitten, ettei aikuisille osteta mitään, jää yksi stressi pois. Emme siis ketkään ole pahemmin jouluihmisiä.
 
"kummitus"
Aiempina vuosina ollaan mm. leivottu ja koristeltu pipareita ja torttuja yhdessä lasten kanssa ja laitettu niitä rasioihin, sit laitettu sekalaisia suklaakonvehteja sellofaaniin, viime jouluna lapsi sai maalata puisen kehyksen, johon laitettiin hänen kuvansa sisälle.

Tänä vuonna en ole keksinyt mitään vielä :/ Ehdotuksia, ideoita?! :)
 
meidän tapa
Meillä on ollut tapana, että ekana jouluna kummi saa valokuva-albumin ja lapsen kuvia, ja sitä sitten joka vuosi täytetään. Lisäksi jotain itseleivottua. Ostolahjoja ei.
 
kyllä
ostetaan tai muuten muistetaan. Kummi pariskunnat sai tänä vuonna keksipurkit, joissa oli lasten leipomia pipareita ja kummisedät sai kauniit kahvipurkit Juhlamokalla varustettuna.
 
"mutsi"
Joo, ainoan lapseni eka joulu tulossa, ja kummille(emme kuulu kirkkoon, eli on siis siviilikummi) sekä hänen lapsilleen ajattelin laittaa herkkukorin, jossa kaikkea jouluista syötävää. Hänellä sattuu olemaan poikkeuksellisen tiukka tilanne taloudellisesti (jäi lasten kanssa yksin juuri), joten uskoisin, että ilahtuu.
 
"nyyti"
Me muistetaan niitä kummeja,jotka muistavat kummilastaan merkkipäivinä ja jouluna.Tänä vuonna kummit saivat suklaalevyn ja pyyhkeen tekstillä"hyvin pyyhkii kummitäti".
 
kummeilija
Ei ole annettu mitään erityistä niille kummeille, joiden kanssa vietetään joulua. Mutta sitten niille muille toimitetaan (tai annetaan vastalahjana kummilapsen joululahjaan, miten sen nyt ottaa...) suklaarasia ja kummilapsen kuva.
 

Yhteistyössä