Ottaisitko 3 ja 1/5 v:lle rattaat etelään mukaan

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Meillä
ei ollut viime kesänä tuon ikäisellä,mies lupas kantaa tarvittaessa... tosi vähän tarvitsi kantaa :). Oltais tosin kävellen kierrelty enemmän jos rattaat olis ollut,ei viititty ottaa kun matkikset on niin huonot ja uusia ei enään viittitty hankkia.
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";28127131]Huonosti kirjoitin, siis yksi lapsI 3,5 v[/QUOTE]

Ottaisin myös 3,5 vuotiaalle, juurikin sen takia, että reissut tuppaavat lomalla usein venähtämään.
 
vv
[QUOTE="vieras";28127200]Jos kohteessa on paljon portaita (esim. Puerto Rico), niin en ottaisi.[/QUOTE]

Jos tulee portaat vastaan,voi se muksu ne kävellä ja rattaat kainaloon.

Kyllä niistä rattaista enemmän hyötyä on,eli ottaisin!
 
yks matkailija
oltii eka kertaa canarialla ku tyttö oli just ton 3,5v ja otettiin rattaat mukaan; turhaan. Paljon tuli kuljettua iltasella taksilla ja hotellille mentiin aina 21-22 ja reissussa tyttö nukkui päiväunet mitä ei enää normisti kotona tehnyt niin hyvin jaksoi. Toki jos paljon kävelee ja kiertelee retkillä niin sit ehkä,mut me (minä siis :D) ollaa auringon palvojia et ei retkillä käyty vaan päivät kului lähinnä hotellin allasalueella missä vesipeto tyttö viihtyi myös oikein hyvin. Eli meillä oli turhaan mutta kuka mitenkin kulkee...
 
"vieras"
JOO! Tosin kannattaa tarkistaa onko hotellilla vuokrata rattaita. On oltu vähän vajaa 4-vuotiaan kanssa matkassa. Kotona ei ollut varmaan vuoteen käyttänyt rattaita ja päiväkodissa tottunut kävelemään. Silti siellä oli eri asia, kun hellettä oli 30 astetta ja päikkäritkin pukkas päälle. Sillä 3-vuotiaan kävelyvauhdilla ei kuitenkaan hirveän nopeasti pääse etenemään. Siinä vaiheessa kun kantaa ton ikäistä pari kilsaa, se tuntuu pitkältä matkalta.
 

Yhteistyössä