Oulun alueelta 30-40v odottajia??

Hei!

Löytyykö Oulun seudulta meitä vähän vanhempia odottajia? Itselle tulossa (jos kaikki menee hyvin) marraskuussa toinen lapsi. Mukava olisi vaihtaa kuulumisia samassa "hyvässä jamassa" olevien kanssa :) Ja varsinkin teidän, joilla on jo vanhempia muut lapset...
 
Juu, samaa ikää selvästikin :) Mulla jo esikoinen vanhempi eli 14v. Siksi nyt jännittää ihan hirveästi, kun tuntuu että on ensimmäistä kertaa raskaana, niin kauan siitä on kuitenkin aikaa :) Ihan hyvin itsellä ainakin mennyt, paitsi eilen alkoi todella kovat selkäkivut :/ Mites sulla?
 
Armotonta väsytystä on tämä alkuaika ollut, tiheään syömällä pysyy huono olo kutakuinkin kurissa. Jospa väsymys alkaisi jo kohta helpottaa kun vko 9 on jo menossa. Tuntuu kyllä että itselläkin on paljon ehtinyt unohtua sitten esikoisen odotuksen, vaikka siitä lyhyempi aika onkin.

Malttamattona odottelen ensimmäistä neuvolaa ja ultraa, neuvola on parin viikon päästä ja sen jälkeen varmaan ultra-aikakin selviää. Esikoiselta kävin yksityisellä alkuraskauden ultrassa, mutta nyt ajattelin malttaa ensimmäiseen kunnalliseen. Miten sulla, oletko vielä käynyt?
 
Mä kävin jo perjantaina ultrassa, kun oli tosi kovia selkäkipuja ja muutenkin mahaa sattui. Kaikki oli hyvin, ja kaveri oli 2,44 milliä :) 9.4. on sitten terveyskeskuksessa ultra (kävin yksityisellä). Tuntuu, että päivät menevät todella hitaasti, kun yleensä työviikot sen kun vaihtuvat :) Odottavan aika on siis pitkä :)
 

Yhteistyössä