Oulussa rakenneultra,paljon maksaa ja missä?

Hei Mulju:)
Joo, Ilkka Järvelä oli tämä rakenneultraaja ja itsekin halusin nimenomaan hänen vastaanotolleen, kun ystävät suosittelivat ja muutenkin vaikutti nettikirjoittelun perusteella olevan yksi Oulun parhaimmista, ellei parhain, alansa lääkäri.


 
Alkuperäinen kirjoittaja iitu89:
Täällä ollaan käyty tossa meri-oulun neuvolassa rakenne ultrassa..Oltiin kyllä tosi tyytyväisiä ku selittii hirveen tarkaan et mitä on missäkin ja seurailtiin sitä pienoikaista ihan hirveen kauan et mitä se siel touhuili...Mut jokasellahan on omat mielipiteet ja jokanen tykkää vähän eristä mutta minusta tuo meri-oulun neuvola oli ihanta laatu suhteelta tosi hyvä... :)
Miulki kokemusta kyseisestä paikasta, tosin en käyny rakenne ultrassa silloi mut kuitenkin. Tosi tarkkaan selitti kaiken, näytti kaikki mitä siit näki ku oli viel silloi nii pieni jne. Ei kahtonu kiireellä vaan ajan kanssa ja viel senkin jälkeen jaksoi lapsille selittää uudelleen mitä masus näkyi, kun lapset oli mukana. Suosittelen.
 
161,50e tais olla tarkka summa mitä Terveystalossa maksoi kun nyt viime viikolla käytiin. Lähtiessä kun maksettiin niin saatiin ne kelakorvaus-laput mukaan ja virkailija sanoi että "lähettäkää ne kelaan ja kokeilkaa jos jotain saatte takasin"! Noh, odotellaan josko jotain tilille tulis.
 

Yhteistyössä