**Oviksen metsästystä HUHTIKUUSSA**

taru82:lle pahoittelut menkoista :hug:
jennulille pidän peukkuja, että ovis tulisi sopivaan aikaan...
ja sojalle onnittelut siitä, että asiat alkavat rullaamaan ja pääsette noinkin nopeasti IVF-hoitoon. =)
Mulla alkaa Puregon-piikitys tänään ja tiistaina on ultra. Sitä odotellessa...
 
Torstai 24.4.

Tärpittäjät B)

Jennuli...........................................................kp 11/28
Pikkuvadelma......2.Clomit, luget......................kp 13/29-30
Tiinuli..................4.Clomit...............................kp 17/28-32
JJ-t......................1.Clomit...............................kp 18/28-32
Orion..................Clomit (tauko) (+terot)..........kp 19/28-30
Jasminette..........Clomit...................................kp 19/30-32
Pupuvaimo..........Menopur,Pregnyl,Luget........kp 21/29-32
mm-72...............Clomit, metut, pregnyl...........kp 23/n.30
Taru82................1.Clomit................................kp 26?/27-29
Kirma.................3.Clomit.................................kp 26/28-30
soja................... 2.Menopur, Pregnyl................kp 28/28-30
Pimazu................tauko....................................kp 33/28-30
Jonski.................1.Puregon..............................kp ? / ?
Tähtisäde...........terot, ensi kierrosta clomit........kp25/
Heksamiina.........Puregon...........................................kp

:heart: :heart: Onnekkaat :heart: :heart:

caffee81



:hug: Uuteen yritykseen siirtyneet :hug:

Iitukka ICSI


Päivittelin listaa, toivottavasti meni kaikkien kohdalta oikein....

-Tiinuli-
 
Tiinuli81: pistän Puregonia 50 IU päivässä kuutena päivänä, aloitus kp 5 (mulla tuo kp 5 on vähän suhteellinen käsite, kun menkkoja ei ole lainkaan..). En osaa oikein selittää tuota lepotila-asiaa, lääkäri vain sanoi, että munasarjoissa ei näy oikein minkäänlaista aktiivisuutta. Täytyykin tiistaina kysellä tarkemmin, että mitä hän lepotilalla tarkoitti, viimeksi olin jotenkin niin hämmennyksissäni, etten hoksannut kysyä. :snotty:
 
Iltaa kaikille!
Eli vielä on kp 26? koska menkat ei ole alkaneet kunnolla, pienen pientä tiputtelua vaan. Todennäköisesti sitten huomen aamulla tulen kertomaan kuin kävi niin voipi päivitellä oikeat tiedot kiertopäivien kohdalle. Soitin jo hermostuksessani sairaalaan että haluan seuraavaankin kiertoon ultran koska tän kierron seurannassa oli limis ohuehko, ettei se sitten ole vielä siitä ohentunut ens kierrossa. Plääh.. ottaapa kyllä aivoon tämä tilanne. No, reippaasti vaan kohti seuraavaa kiertoa B)
 
eipä oo mensuja näkyny..lääkäri sano viimeks kun kävin että täällä on vuoto tulossa vaan ei ole tullut.kävin siis ultrassa viime viikon keskiviikkona. voiko siellä joku muu näkyä kun vuoto? kysyy epätoivonen..kuukautiset yleensä tosi säännölliset.
 
no niin se nappasi sen ovisplussan sitten tähän aamuun, nyt kuitenkin kp12 vasta, no ovis oli odotettavissa kp13-kp14.. se folli olis silloin sen 18 tai jopa 20 mutta se testi jolla teen näyttää ne 48 hedelmällistä tuntia...ongelma se et pelkään että tänään on liian aikaista et se folli on ihan liian pieni, mutta jos ovis plussa testiiin tulee niin eikai se sitten ole, oikeaa munasarjaa juimii oikein kunnolla, ja mun toivo on nyt sitten siinä et ne simpat on sitkeitä kavereita ja malttavat huomiseen... tietty parempi tääkin kuin et olis tullut huomenna aamulla mut silti.. se isoin folli oli sen 12 mm keskiviikkona eli nyt olis 16 mm... mutta että huominen olis varmaan paras hoitopäivä vaan tällä mennään... toisaalta onhan se folli voinut ottaa jonkun kasvupyrähdyksenkin kai... jos en ovuloisi niin ei kai se testikään sitä näyttäisi???? huhhuh... no päivällä on varmaan viisaampi sitten taas... että tälläinen aamu, huomenta vaan kaikille....
t. panikoiva jennuli

lainasin suoraan toisesta ketjusta oman tekstini...
 
eilen illalla tikussa vahvat kaks viivaa, tänään jo hailakampi. eilisillan kivut oikeella munasarjassa oli jotain niin järkyttävää ja edelleen tyntuu, muttein niin pahasti. lämmöt ei oo vielä noussut millon niiden kuuluis nousta ? nännit on ollut kipeet viimeset kolme päivää, mutta aamulla niin kipeet ettei pysty edes koskeen. ovis siis varmaan päällä tällä hetkellä, kohta ohi :D

parin viikon päästä jännäillään :D mukavaa päivää kaikille!! :wave:
 
jj-t mulla on inssi tänään klo. 14 jos siis maailma ei kaadu ennen sitä, joten alan sitten jännäillä sun kanssa..... =) toivottavasti kaikki menee hyvin, nyt suihkuun ja sitten nenu kohti helsinkiä... PITÄKÄÄ KAIKKI PEUKKUJA.... :wave: =)
 
Olen ollut niin täynnä itteäni, pitänyt koneen kiinni ja rypenyt itsesäälissä, ettei jaksamista palstailuun ole ollut. Tämä kierto oli IHAN erilainen kuin aikaisemmat ja se laittoi uskon tosi korkealle. Lämpöjäkään en uskaltanut mittailla.
Eilen aamulla sitten testasin, 12 pv ovulaatiosta ja testikohta näytti selvää tyhjää. Nyt on sitten itketty silmät päästä menetettyä tammitoukkaa.
Tässä kuussa tulee täyteen vuosi joka kuukautista itkua, se ensimmäinen puolivuotta yrityksestä oli vielä ihmettelyä.
Pidän nyt taukoa täällä pyörimisessä, paitsi voihan olla, että tulen takaisin jo viikon päästä, ei tiedä vielä.
Mutta takki on tyhjä, rehellisesti sanottuna ei jaksa nyt perehtyä teihin ihanat kamut, suren nyt itteni ensin.

Halaus kaikille, etenkin taru82, ja ISOT onnen lähetykset jennulille, toivon ihan rehellisesti sinulle lyhyttä taistelua täällä lapsettomien puolella!

Aloittakaahan uusi pino ensi kuulle, kyllä minä sinne kuitenkin jossakin vaiheessa tulen ja seuraan taatusti ainakin sivusta teitä!
 
Perjantai 25.4.

Tärpittäjät B)

Jennuli...........................................................kp 12/28
Pikkuvadelma......2.Clomit, luget......................kp 14/29-30
Tiinuli..................4.Clomit...............................kp 18/28-32
JJ-t......................1.Clomit...............................kp 19/28-32
Orion..................Clomit (tauko) (+terot)..........kp 20/28-30
Jasminette..........Clomit...................................kp 20/30-32
Pupuvaimo..........Menopur,Pregnyl,Luget........kp 22/29-32
mm-72...............Clomit, metut, pregnyl...........kp 24/n.30
soja................... 2.Menopur, Pregnyl................kp 29/28-30
Pimazu................tauko....................................kp 34/28-30
Jonski.................1.Puregon..............................kp ? / ?
Tähtisäde...........terot, ensi kierrosta clomit........kp26/
Heksamiina.........Puregon...........................................kp

:heart: :heart: Onnekkaat :heart: :heart:

caffee81



:hug: Uuteen yritykseen siirtyneet :hug:

Iitukka ICSI
taru82
kirma


 
kirma: :hug: Sure kaikessa rauhassa vaan. Joskus se ottaa koville enemmän ja joskus vähemmän. Tuo vuoden taittuminen tais olla itelläki yks pahimmista ajanjaksoista. Nyt ei enää jaksa surra niin paljoa. Että kyllä se siitä helpottaa. :) Tai toivottavasti ei tarvi edes mennä niin pitkälle kun plussa pärähtäis. :)

jennuli: Pidetään peukkuja. :) Ja voin lähettää rukouksenkin että kaikki menee hyvin. :)

taru82: Pahoittelut menkoista! Sulla on ainaki oikea asenne, kun jaksat heti olla toiveikkaana. :)

JJ-t: Varmaan yksilöllistä tuo lämmön nousuki, mut mulla lämmöt nousee pikkuhiljaa, niin että n. 3 päivän päästä oviksesta lämmöt on vasta sen puolisen astetta koholla. Suunnillen 3 päivää menee sit siihenkin kun lämmöt laskee ennen menkkoja.
 
kirma voi sua, en edes osaa kuvitella miltä tuollainen pitkä odottaminen tuntuu ja toivon että odotusajat ei kenellekään enää venyisi... :hug:
orion tänään poikettiin siskon kanssa johanneksen kirkossa kun se on ihan klinikan vieressä ja kotikadusta tuttu, oli todella kaunis, ja näiden asioiden kanssa tuntee itsensä aika pieneksi, joten pieni arka katse tuli itseltäkin yläilmoihin... kiitos sinulle... :heart:

ja tosiaan.. johtofolli oli kasvanut riittävästi, joten inseminaatio sitten tänään tosiaan tehtiin, onnistumisprosentti niissä on se 20 % mutta jollekin sekin aina napsahtaa, nyt piinailen kaksi viikkoa ja jos pettymys tulee niin sitten jo kk päästä uusi inssi edessä.. mutta tarttee toivoa että näin ei käy, paras hoitopäivä olisi ollut huominen mutta sitkeillä simpoilla tämän ei pitäisi olla ongelma... huh huh..uskomaton päivä...
 
kirmalle iso :hug: !! ota nyt aikaa itsellesi ja koita unohtaa nämä asiat edes minuutiksi, sekin auttaa!kesä tulee, tuoden mukanaa paremman mielen meille kaikille B) :D

jennuli kiva että inssi meni hyvin ja nyt sitten odottelemaan!! päästään sitten yhdessä testaan, jee!! oon ajatellut testata äitinpäivänä, koska sillä päivällä olis jonkinlainen merkitys. sillon olis dpo 16 eli aikas varma plussa, jos ei menkat ala :saint: saattaa kyllä olla että sorrun testaan taas aivan liian aikasin, niinkun yleensä :headwall:

taru kyllä toi 26 päivää menee musta ihan normi rajoissa, vaikka sulla olis ollut ovis kp 14 niin ei luteaalivaihe jää oikeestaan liia lyhyeksi, musta 12 päivää on jo normaali! itsellä myös viime kierto 25 päivää, mutta lähinnä terojen takia. ehdin syömään vain 9 kpl kun vuoto alkoi :/ olis pitänyt syödä 14 kpl..

jep, lasken nyt tämän päivän ovispäiväksi. eilen oli ihan järkkykivit ja nyt ne on melkein kokonaan loppunut :D lämmöt oli jo koholla, mutta eihän sitä tiedä miksi. aamulämpöjä en oikeestaan oo mittaillut, mutta päivä ja iltalämmöt on yleensä samaa ja nyt 0.4 astetta koholla..pikkuhiljaa...

kuinka moni aikoo ottaa vappuna?? itseä pelottaa jos olis raskautunut, vaikka ei se alkiolle haittaa vielä tekisi teoriassa, mutta moraaliseti ajatellen se olisi väärin. en ole pitkään aikaan ollut missään juhlimassa ja nämä ihanat ilmat ja vappu on pistänyt mielen muutokseen :D olishan se kiva istua iltaa terassilla, toivottavasti oliskin viimenen kerta vuoteen kun alkoholia ottais :saint:
 
jj-t mulle lääkäri sanoi et testaa kahden viikon päästä pe jos vuoto ei ole alkanut, mutta mulla sama ajatus et jos ei ala niin sitten silloin äitienpäivänä... mutta itseni tuntien voi tehdä tiukkaa odottaa... mutta hetki kerrallaan... parasta toivoen ja sitten tarttis vaan uskoa siihen että jos ei nyt niin sitten seuraavilla kierroilla..
 
jennuli aivan, ei sais laittaa liikaa toivoo tähän ekaan clomikiertoon, mutta ei voi mitään :/ mulla on toiveet tosi korkeella, tippuminen on siis hyvin korkeelta, jollei tärppää :'( onko sullakin eka kerta..? siis eka inssi??
 
jj-t on kyllä eka kerta ikinä kun yritän saada lasta, pitkä suhde takana ja pari lyhyempää, mutta niissä vauva ei ollut ajankohtainen asia...
joo korkealta tiputaan täältäkin, että että..aamulla tein vielä ovis testin ja ovuloin siis vaan eilisen, ultrassa näkyi se folli, joten taisi simpat mennä just oikeaan aikaan, illalla sattui niin oikeaan kylkeen, mutta se on vaan merkki et jotain tapahtuu, joku muu sen nyt päättää miten tässä käy... mullahan olisi ollut femar tukihoitona mut söin sitä vaan 5 pilsua kun vatsa ei kestänyt sitä, samasta syystä eli huonon vatsan takia jää vahvat vappusimat väliin mutta terassille aion silti mennä...ihanaa ilmaakin on luvattu... B)
mutta luotetaam siihen että meillä tärppää ja jos ei niin kirotaan täällä sitten kilpaa... mutta hyvin me pärjätään..nyt suihkuun ja shoppailee... :wave: =)
 
Heippulis kaikki!
Täältä tulisi uusi metsästäjä huhtikuulle.
Käytössä clomit ja terot, ja ensimmäistä kiertoa näiden kanssa mennään.
Tänään kp 13, ja eilen sain ovistikkuun elämäni ensimmäisen plussan :)
Eilen oli alavatsa vielä tosissaan kipeä, ja tänään ei mitään tietoa kivuista. Joten tänään kait "irtaantuminen" tapahtunut.
Nyt sitten vain odotellaan tuloksia parin viikon päähän...

Mukavaa viikonlopun jatkoa!
 

Yhteistyössä