* OYS 2011 hoidot *

jännittää pitäs piinailla 27 päivää ainaki luultavasti vappuun sit näkis onko tullo tuloksia mut kummiskin kaksin kertainen mahollisuus kun kummastakin munasarjasta irtos yksi munasolu jännittää ihan sikana eikä malttas oottaa yhtään mut pakko se on
 
lykkyä marillekin piinailuun, jospa se antas vappuyllärin teille :) mullakin on useasti ultrattu ( kutsun sitä tupla ovikseksi) kun kaks munasolua on irtoomassa, ihan olisko kolme kiertoa viime vuonna mennyt niin.

paskat mie mihkää oysiin pääse soittaan ja varaan aikaa pas:siin kun ei menkoista ole tietoakaan, eilen tuhrutteli hiukan vaaleanruskeeta niinkuin aina päivää ennen ja kierto on mulla ihan kellon tarkka, mutta nou vei, ei tietoakaan että alkas, vatsassa ei minkäänlaisia menkkatunteita :( kerrankin kun niitä odotti alkavaks niin teki tenän..snif..
 
Voihan veee..... nyt on menossa kp 27/28-30 ja lutinuksen mukana on alkanut tulemaan vaaleanpunaista vuotoa, joten taitaapa käydä niin, ettei tartte edes testata.. Tämäpä taitaa olla taputeltu. Vetäydyn nuolemaan haavojani. Vaikka pakkasessa on vielä yksi alkio, mies ei halua enää yrittää.. Jotenkin tuntuu, että oli ihan tyytyväinen tähän tulokseen :(
Pitää yrittää olla kiitollinen ja onnellinen noista kahdesta lapsesta, vaikka suru onkin nyt suuri

Nipsu
 
Meinasinkin nipsun kuulumisia kysellä..surku kun nyt meni noin huonosti..kova paikka se pettymys on varmasti sinun miehellesikin, onneksi vielä yks huurunenä löytyy,se voi kummasti mieli muuttua kun hieman aikaa menee ja toipuu pettymyksestä. Kovasti jaksamista jatkoon. Te kuitenkin olette selvinneet voittajina tässä taistossa :)
 
Nipsu74 Oikein paljon jaksamista tilanteesi kanssa! Tsemppiä!
mari1980 Pahottelut myös sulle!
Laura82 se on kyllä kumma miten kierrot venyy silloin kun pitäis toimia ns. normaalisti, itelläki venähti peräti 36päiväseksi, vaikka normi pyörii 29-31 ympärillä.. Mutta hyvä että alkoi ja nyt vain toivotaan että ovis sattuu oikealle päivälle, mikä se lieneekään ja onko sellaista, en tiedä, pitänee kysyä ultrassa sitten. Saitko ultran omaan tk:hon?
 
piatu, en saanut omaan tk:hon ultraa, sanoivat oysista että ne siellä mitään osaa katsoa että kokkolaan pitää mennä. sieltä sit ilmoittavat oysiin mikä tilanne ja alan tikutteleen ovista siitä kp12 lähtien :) mut käy se näinkin. jänniä aikoja tiedossa, meille kummallekin. sinä taidat mennä muutaman pvän edellä :)
 
=)täs nyt näyttäs siltä että ovis sattuu synttäri viikolle eli synttäreiks ei tarvii miettii mitään lahjaa oon toivomuksen jo sanonu eli seksiä pitäs saada ukko vaan hymyili ei puhunu mitään ai niin clomi kuuri alotettu tänään
 
Viimeksi muokattu:
täs nyt näyttäs siltä että ovis sattuu synttäri viikolle eli synttäreiks ei tarvii miettii mitään lahjaa oon toivomuksen jo sanonu eli seksiä pitäs saada ukko vaan hymyili ei puhunu mitään ai niin clomi kuuri alotettu tänään nyt on clomi kuuri vedetty Mutta halusin toivottaa teille kaikille HYVÄÄ WAPPUA..............:)
 
Noniin, nyt on ovis bongattu ja siirtoaika perjantaille varattu. Kyselin kahden alkion siirron mahdollisuutta ja hoitaja sanoi että jos on kaksi non-toppia nii siirtävät. Nyt mietitään miehen kanssa että miten tehdään, olettaen siis että kolmesta alkiosta pari selviäis sulatuksen.
Jännä muuten etten digi ovulaatiotestiin saa positiivista tulosta mutta apteekin liuskaan ihan selvä tulos tuli. Mutta olisko se herkempi sitten?
Miten Laura82 homma etenee?
 
piatu, perästä tullaan :) näillä näkymin maanantaina siirto, tänään kävin limis ultrassa ja laskeskeltiin ettã perjantaina olis ovis (kp15). ihan hyvältä näyttikin, limakalvo oli 8,8mm ja folli 13mm.
onnenkantamoisia sinullekin siirtoon :) :)
ompas jännä ettei digi näytä ovista vaikka sen luulis olevan luotettavin, olisiko sitten joku maanantaikappale tms?
 
Viimeksi muokattu:
Vihdoin kotiuduttu Oyssista, yksi kuusisoluinen non-top saatiin kyytiin, kaksi ei selvinny sulatuksesta :( mutta josko se tämä yksi riittäis :) syksyllä sitten 4 isci edessä jos ei onnistu tämäkään.
Montas teillä oli laura82 pakkasessa?
Myöhästtyneet synttärionnittelut mari1980 :)
 
Viimeksi muokattu:
voi piatu onnea salamatkustajasta, se tuo biologia on ihmeellinen, ns" rupusillakin" voi kyllä onnistua, alkio on vain yksi osa onnistunutta hedelmöittymistä. nyt nauti täysillä ja ota se plussa pois kuleksimasta :) mie tuun maanantaina toivottavasti piinakaveriksi. meillä jäi 4 alkiota kahteen olkeen, toppeja ja hyviã olivat mut sulatuksestahan ei sit tiedä miten menee..hirmu jännäys päällä...nyt vähän viiniä että rauhottuis :)

marille synttärionnittelut ja plussatuulia :)
 
jei, onnistunut siirto takana, sain kaksi pientä itiötä matkaan, olivat sulaneet oikein mallikkaasti joten sain valita otanko molemmat vai laitetaanko toinen takaisin syväjäähän, no eipä se toinen olis matkaan halunnutkaan kun jãi sinne asettimeen mut loppu hyvin molemmat köllii nyt turvassa toivottavasti sinne syntymään saakka :) laura ja pp0
 
ainut miinus on tuo orastava kurkkukipu, taidampa hakea lepolomaa huomenna jos ei asetu, meillä työpaikalla niin huono sisäilma ja raskas työnkuva niin otan kyllä oikeuden olla sit kotona jos oon kipiä. mut muuten on kyllä ihan kiva fiilis.:) nyt tehdään niitä plussia niinku kaikki muutkin tekee :) panadol hottia nyt uskaltaa tieten vähän ottaa jos pahaksi äityy
 
Selvitin tänään sen oysin kesätauon. Laitan tännekin joku muukin jännäilee ehtiikö kesäkuussa PAS:iin tai inssiin. Hoitaja sanoi, että joitakin hoitoja mm. pas tehdään vielä juhannuksen jälkeisellä viikolla. 4 viikkoa on sitten klinikka kiinni. Tosin tilanne voi vielä muuttua lomien ym. mukaan.
 
Täällä pp13 menossa ja eilen tein negatestin, minkäpä muunkaan.. Tuskin siitä huomiseksi muuttuu mutta käytetään nyt lutinukset loppuun.. Kylläpä osaa masentaa, kerta toisensa jälkeen aina negaa.. Syksyllä sitten neljättä icsiä kohti..

Toivotaan Lauralle parempaa tulosta :)
 
voi piatu, noinko se sitten menikin... :( hirveä harmi, ensin tää pari viikkoa elää ja olla kuin olisi mahdollisesti raskaana ja sitten se loppuukin... hirmuisesti jaksamisia sinulle.

noo joo, omaa napaa, eipä pp10 testissä näkynyt mitään, noita sokkarin pregcheck- testejä siis, hyvällä mielikuvituksella saattoi jonkun viivanpaikan nähdä mutta blankko valkoinen testi ikkuna siinä tieten on. kirves on jo osittain kaivossa... :/ mut testailen joka pvä sinne maanantaille saakka milloin on se pp14, ja onhan meillä vielä ne kaks pakkasessa :)
 

Yhteistyössä