Päivähoito

  • Viestiketjun aloittaja Piukku
  • Ensimmäinen viesti
me kaks
Lapsi aloittaa päivähoidon 2 v 1 kk ikäisenä ja hoitomuoto on päiväkoti.

Esikoinen aloitti perhepäivähoidossa 9 kk ikäisenä. Hoitaja oli todella hyvä ja lapsi viihtyi. Siirtyi kotihoitoon - jota kesti vajaa 3 vuotta - vähän ennen toisen lapsen syntymää, noin 2,5 vuotiaana.

 
Kalinka31
Poika 2v2kk aloitti päiväkodin tuossa maanantaina ja hyvin meni eka päivä,pientä itkuilua oli ollu välillä,mutta muuten hyvin.Sitten iski kuume ja nokkosihottuma ja heti 3 päivää poissa.Eilen oli toisen päivän tarhassa ja hyvin meni,rupesi kyllä itkemään,kun äiti oli lähdössä töihin,mutta sitten oli mennyt koko päivä hyvin :flower:

En vielä osaa sanoa,miten lapsi tottuu päiväkotiin ja mitä tunteita nostattaa.Kotona on ollu ihan "normaalisti",ei mitään kiukkuilua tms..Yöt menee hyvin.Uhmaa on kyllä vaikka muille jakaa.

Viikonloppuja kaikille!! =)
 
Tyttö 1 v 3 kk
On ollut perhepäivähoitajalla jo noin 9 kk:n iästä lähtien ja on viihtynyt, kun on kiva hoitaja ja kavereita ! Hoitaja opetti potalle ja kun pienempi kaveri 10 kk nyt syksyllä jo käveli, niin tyttömmekin alkoi kävellä myös ! Mielellään lähtee aamuisin hoitoon, ei ole ollut ongelmia kun on niin sosiaalinen luonne ja tervekin onneksi on ollut.
 
Himpula 03
Esikoinen aloitti aikoinaan päiväkodissa 2,5-vuotiaana ja sopeutui hyvin. Kaipasikin jo enemmän ohjattua puuhaa ja kavereita joita näkee säännöllisesti ja usein.
Kuopuksemme aloitti viikko sitten ikää neidillä nyt 1v11kk päiväkodissa on ja leikit sujuu hyvin, eikä ole pahempia eroitkuja ollut (isi vienyt hoitoon) tosin typykkämme on syömä lakossa hoidossa ollessaan :\| :ashamed: Mutta syö kyllä sitten kotona kun haetaan ja kiukkuaa aikalailla ;) Mutta eiköhän se tuosta tasotu, me pystytään jompi kumpi aina hakemaan tyttö jo ennen kolmea, ettei tule niin kamalan pitkä päivä ja isukki vie vasta ysiltä aamulla =) :heart:
 
Nuorempi poika on 1v9kk ja aloitti pphlla viime viikolla. Olisin halunnut päiväkotiin mutta ei ollut vaihtoehtoja kun paikka piti saada nopeasti ja ovat isonveljen (4v) kanssa samassa hoitopaikassa.
Hyvin on mennyt. Hoitopäivät ovat pitkiä (6.40-15.40) mutta eipä sitä ole vaihtoehtoja. Lähes viiden vuoden kotonaolo ja jatkuva rahojen laskeminen riittää minulle.
Hyvin ovat molemmat pojat sopeutuneet hoitoon. Johtuu varmaan myös siitä, että ovat aina olleet aamuvirkkuja ja nousseet kuudelta silloinkin kun olin kotiäitinä.
 

Yhteistyössä