päiväkodin työntekijät!

  • Viestiketjun aloittaja miiiiiii
  • Ensimmäinen viesti
miiiiiii
jos joku lapsi puhuu pväkodissa, että äiti tukisti, miten toimitte? ilmoitatteko heti johonkin,vai otatteko vanhempien kanssa puheeksi heti?

seurasin meinaa sivusta tilannetta,hoitajat eivät reakoineet edes mitenkään asiaan.
 
"vieras"
Ihan kaikkea lasten puhumaa ei kannata heti uskoa. Meilläkin lapsi kertonut päiväkodin työntekijöistä vaikka mitä, yksi kuristi kuulemma kurkusta, toinen löi päähän ja paljon muuta..Hieman liioittelua muksun puheissa välillä.
 
bbbb
[QUOTE="vieras";25332314]Ihan kaikkea lasten puhumaa ei kannata heti uskoa. Meilläkin lapsi kertonut päiväkodin työntekijöistä vaikka mitä, yksi kuristi kuulemma kurkusta, toinen löi päähän ja paljon muuta..Hieman liioittelua muksun puheissa välillä.[/QUOTE]

Tai sitten ei... Onhan noita tapauksia tullut julkisuuteen. Kuinka moni ei tule? Yksi tuttu lto kertoi, että oli nähnyt kun työkaveri tukisti lasta. Oli puitu talon sisässä, vanhemmille ei oltu kerrottu :(
 
"Vieras"
Kyllähän hoitoalalla on myös huonoa kohtelua ja laiminlyöntejä yms, se on fakta. Se on vaan tabu. Helposti asian esiin nostaja leimataan "omaa syyllisyyttään projisoivaksi" vaikkei olisi kyse mistään sellaisesta.
 
niiii
minä olen pvkodissa töissä, ensinnäkin riippuu päiväkodista ja lapsesta. Yleensä me ei oteta kuuleviin korviinkaan jos joku tuollain sanoo... mut jos se on viikottaista ja joka päiväistä niin asiasta voidaan mainita vanhemmille ja meillähän on velvollisuus tehdä ls-ilmoitus,mutta emme heppoisesti ainakaan meidän pvkodissa sellasta tee:)
 

Yhteistyössä