Päiväkodissa on naamiaiset: mitä ihmettä - jotain yksinkertaista ja edullista -keksisin 2,5-vuotiaalle pojalle?

  • Viestiketjun aloittaja "Misty"
  • Ensimmäinen viesti
"Misty"
Ovat askarrelleet jotain naamareita siellä koko viikon. Mutta mitä keksisin pojalle sinne päälle? En haluaisi ostaa mitään kaupasta, vaan askarrella itse (ommella en kauheasti osaa), mutta nyt en keksi mitä voisi tehdä. Apuja?
 
Lex
Löytyisikö säkkiä tai vaikka tyynyliinaa, josta voisi tehdä Rölli-puvun?

Siihen ompelisit hännän ja halutessasi jotakin muuta, hapsottaisit tukan tupeeraamalla ja meikillä "suttaisit" naaman ja tekisit vaikka pisamia?

Ja haamu on toinen tosi helppo.
 
Mitä tarpeita löytyy? Pikku taikuri silinterihattuineen (tehty kartongista ja kenties koristeltu hileillä ) ja taikasauvoineen? Pikku kissa - jos on materiaalia (esim. pienet turkispalaset) ompele hupulliseen collegepuseroon huppuun korvat ja puseron helmaan häntä. Sukkien jalkapöydän päälle karvatassupalat :).
 
"vieras"
Pahvista panta ja siihen korvat, askartelet hännän, sen voi ripustaa vaikka housujen vyölenkistä roikkumaan tai laittaa vyöhön kiinni ja sopivan väriset trikoovaatteet päälle -> hiiri, kissa, koira, tiikeri ja maalaat vaikka kulmakynällä viikset naamaan.

Merirosvoasuun polvihousut, raitapaita, lappu silmälle, pahvimiekka ja huivi päähän tai kaulaan. Sopivia korujakin voi käyttää asuun.
 
"Misty"
Meillä ei oikeastaan katsota televisiota eikä röllit ja muumit ole täten tuttuja, eikä oikeastaan merirosvotkaan tms. Lohikäärme olisi sellainen mistä poika varmaan tykkäisi, kun sellaisia olemme nyt kirjoista bongailleet, mutta en usko että osaisin sellaista toteuttaa. Ensiksi ajattelin et oisko lumiukko hyvä, mut en varmaan osaisi sitäkään toteuttaa, kun en keksi mitä laittaisin lakanan lalle "palloiksi". Mutta nyt mulla itse asiassa välähti, että meillä on tällainen leppäkerttupäällinen ylimääräisenä:

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50139170/

Miten saisin tuosta pojalle sellaisen asun, jota suostuisi jopa pitämään (ettei siis olisi inhottava päällä)? Muutkin ehdotukset oli kivoja, kiitokset niistä. Jos tuosta en mitään keksi, niin täytyy varioida muita ehdotuksia.
 
"vieras"
[QUOTE="Misty";25629578]

Miten saisin tuosta pojalle sellaisen asun, jota suostuisi jopa pitämään (ettei siis olisi inhottava päällä)? Muutkin ehdotukset oli kivoja, kiitokset niistä. Jos tuosta en mitään keksi, niin täytyy varioida muita ehdotuksia.[/QUOTE]
Mustat trikoovaatteet päälle, virität tuohon olkaimet kuten repussa ja laitat selkään. Päähän panta, missä on sarvet mustasta piippurassista.
 
"Misty"
[QUOTE="vieras";25629604]Mustat trikoovaatteet päälle, virität tuohon olkaimet kuten repussa ja laitat selkään. Päähän panta, missä on sarvet mustasta piippurassista.[/QUOTE]

Hei hyvä idea, täytyy kokeilla! Kiitos. (Ainoa vaan että mustat vaatteet pitäisi sitten vielä keksiä jostain, ei ole pojalla mitään mustaa.)
 

Yhteistyössä