päiväkotiin vai ei?

Lapsi ollut kuumeessa pe saakka, tänään ei oikeastaan kuumeinen, aamusella lämpöä 37.5 ja illalla taas 37.6. selvästi tavallaan terveempi kun jaksaa riehua, mutta toisaalta ei ruokahalua ja nyt sitten tullut eilen rohiseva yskä ja ääni vähän käheä.. Mut siis miten tekisitte. Aiemmin ei siis ollut muita oireita kuin se korkea kuume.
 
Kuumeinen lapsi, jolla on rohiseva yskä ja ääni käheä. Hmmmm. Veisinkö päiväkotiin? No en!

En veisi myöskään ihan tukossa olevaa lasta päiväkotiin. Pikku nuha ei haittaa, mutta "ihan tukossa" haittaa kyllä lapsen jaksamista. Meillä oli muuten juuri nuhalla alkava tauti perheessä, ekana lapsilla ja sitten mulla, siihen liittyi parin päivän nuhailun jälkeen myös todella ilkeä kurkkukipu (mulla angiina, lapsilla "vaan" normaalia kurkkukipua).
 
Siis niin tyhmää kuin tää onkin, mut siis lapsi ei ole oikeinn kipeän oloinen enää ja päivällä tosiaan ei ole ollut kuumetta, ja en uskonut että nyt illallakaan olisi, kun ei ole niin lämmin.. NO tietty on se röhä. Mietin et johtuuko tuo lämpö riehumisesta.. Mut juu mietin sitäkin et mittaako toi mittari oikein (omrom digitaalinen) piippasi 37.1 kohdalla ja sit jatkoi kuitenkin hitaasti nousua sitten 37.6 saakka..

Niin olishan se varmaan varman päälle olla kotona vielä yksi päivä, mut aina tää miettiminen on niin hankalaa, kun töissä suhtaudutaan niin hankalasti poissaoloon sairaan lapsen vuoksi :ashamed:
Mut joo kai sitä yrittää muilta hakea hyväksyntää siihen sairaan lapsen kotona hoitamiseen
 
Viimeksi muokattu:
Niin olishan se varmaan varman päälle olla kotona vielä yksi päivä, mut aina tää miettiminen on niin hankalaa, kun töissä suhtaudutaan niin hankalasti poissaoloon sairaan lapsen vuoksi :ashamed:
Anna niiden olla nihkeitä...sulla on oikeus hoitaa kotona sairasta lastasi :). Velvollisuuskin jopa, sanoisin.

Ja jos ne rutisee, niin kysy niiltä että mielumminko ne haluaa lapselle keuhkokuumeen tms jälkitautina, ja sulle viikkokausien poissaoloja sen takia?! :kieh:
 
No niin uudelleen mittaus hieman rauhoittumisen jälkeen, piippasi tasan 37 kohdalla ja sit nousi vielä hitaasti 37.3..

Niinpä oikeushan se on.. mut miksi sitä aina tuntee niin huonoa omaatuntoa jos jää hoitamaan omaa lastaan:heart: nykyään ihmisiä syyllistettään niin paljon kaikesta että ihan päivän selvistä asioistakin pitää tuntea huonoa omatuntoa.
 
ysksksks
Molemmilla muksuilla nousi yöllä kuume 38 yli. Kovasti yöllä yskivät. Eivät menneet hoitoon.

Mut siis minkälaisia tauteja nyt on liikkeellä kun näyttää kuume sahaavan ees taas?
Pitkittynyttä flunssaa jälkitauteineen on liikkeellä vaikka kuinka....

Varaudu nyt siihen ettei mene vielä huomennakaan töihin ja tuskin ylihuomennakaan, ei tuosta taudista niin vaan eroon pääse ja lapset(kin) tarvii aikaa toipua.
 

Yhteistyössä