Päiväunista taas..

Meillä kaksoset nyt 2v, ja aamulla herätään 8-9 aikaan. Päiväunille mennään siinä 12-13 aikoihin. Monesti uni tulee vasta tunnin, parinkin päästä mutta pinnasängyissä kun vielä nukkuvat niin eivät pääse pois joten juttelevat keskenään sängyissä.. (varmaan uni tuliskin nopeemmin jos olis mahdollista laittaa päiväunille eri huoneisiin, mutta pinnasängyn raahaaminen vähän väliä ei oikeen innosta.. :) ) ja nuorempi poika tarvii rattaat kun nukkuu samoihin aikoihin ja ulkona.. Illalla sitten sänkyyn laitetaan 20 maissa ja monesti sama homma eli parikin tuntia helposti vierähtää kunnes uni tulee..

Niin ja päiväunet meillä kestää tunnista kahteen ja puoleen.. reilu 2kk sitten rytmi oli vielä tälläinen: 10 herätys, 12 unille (tunnin unet) ja illalla 20 sänkyyn.. Kun pikkuveli muutti samaan huoneeseen, aamut alkoivat aikaisemmin ja päiväunet pidenty..

Ihan joka päivä meilläkään ei vaan nukahdeta päiväunille, onneks ne päivät on yleensä vuorotellen ettei molemmat valvo samana päivänä. ;) Onneks näitä päiviä on vain noin kerran pari kk:ssa molemmilla..
 
Meillä tyttö ens kuussa 2vee ja heräilee yleensä hiukan ennen seiskaa (hoitolapset tulee meille silloin) ja päikkäreille menee noin 11.30, nukkuu pari kolme tuntia....yöunille laitetaan noin 20.30, joskus aiemmin joskus myöhemmin, ysiin mennessä kuitenkin ellei mitään erikoista ole.
 

Yhteistyössä