Pärjäättekö naiset jos joku hyökkää kimppuun?

  • Viestiketjun aloittaja ulkona
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Anatomis-fysiologisten tosiasioiden valossa todennäköisesti huonosti pärjäisin keskivertomiehelle ja varsinkaan rotevammille. Naisen hyökkäyksen saattaisin jopa voittaa?
 
Tappelua ei voita vahvin vaan vittumaisin.

Pieni polvennosto munille tai korkkarikärkkäri sääriluuhun tekee isostakin miehestä toimintakyvyttömän hyväksi toviksi.

Pienikin koira on iso apu, vaik kyseessä olis kiltti perhepuudeli. Pitää tehokkaasti päällekarkaajat loitolla, koska ihmiset jotka ei tunne koiria pelkää niitä, ja jotka tuntee koiria pelkää niitä syystä. Kas, leukojen puruvoima on pienelläkin koiralla hirmuinen ja koiran nopeus on uskomaton. Vain tyhmä tai epätoivoinen ryhtyy tappelukseen koiran kanssa. Siin saa heittää hyvästit vähintään yhdelle raajalle. Koulitun koiran kanssa mä en sit hirveesti löis vetoa ihmisen puolesta, jos tällä ei ole asetta. Enkä välttämättä silloinkaan, riippuu etäisyydestä ja tilanteesta.

Kauppa- tai ammattisumutteet sit pysäyttää pentti perusjätkän, mut niillä ei ole mitään vaikutusta raivohulluun. Semmoisen pysäyttää vain ase tai voima.

Naiset ovat fyysisessä mielessä heikompi sukupuoli ja pienessäkin miehessä saattaa olla enemmän voimaa kuin isossakaan naisessa. Et siin mielessä ei tartte edes yrittää pärjätä. Jos pääsee karkuun, niin voitto on kotona.

Mist tuli mieleeni, kun takavuosina nuorisolauma tuumi "rullata" puolitoistametrisen äijänkäppänän. Se ei ollu hirveen hyvä idea, koska äijänkäppänä oli olympiapainija. Mut se oli samalla malliesimerkki siitä, miten tusinapäisellä laumalla tollonuorisoa pyyhitään katua.

Ennen kun haastat riitaa, niin katso korvia.
 
"Carelia"
Harvassa lie tilanteet joissa pärjäisin. Kesäkelissä varmaan paremmin, saisi kynnet ja hampaat upotettua ja potkukin saattais osua johonkin. Olen aika heiveröisen näköinen, että se saattais hämätä päälle käyvää. En nyt silti mikään voimanpesä ole, mutta luultavasti pystyisin kynsinhampain roikkumaan terrierin raivolla hyökkääjässä jonkun tovin.
 
miesimmeinen
Tulee harrasteltua kamppailulajeja ja siinä kyllä huomaa miten heikkoja ja onnettomia naiset ovat kamppailutilanteessa. Kyllä pitää naisen kanssa ottaa tosi kevyesti vaikka en itse ole mikään mestaristason ottelija.
 
Ehkä aropupuainesta
No en kyllä juuri kenellekkään varmasti pärjäisi. En ole koskaan lyönyt ketään, niin en osaa edes kuvitella millanen kärpästenhätyyttelyhetki siitä lyömisyrityksestä tulis.

Toisaalta ihmisessä on kyllä enemmän voimavaroja kun normaalissa käytössä pystyy käyttämään. Se paniikki ja taistele tai pakene- reaktio saa monille rimpuloille isot voimat kun kroppa keskittyy vain tähän tilanteeseen. Katoin aikoinaan jonkun dokumentin jossa oli mies joka ei ollut juoksija eikä kovin urheilullinen vissiin muutenkaan. Tämän miehen taloko se oli mikä räjähti, niin hää juoksi kun aropupu karkuun.
 
Ehkä aropupuainesta
Toinen esimerkki on noi huumehörhöt. Niitähän, kun sille päälle sattuu, ei pidättele mikään vaikka harva niistä enää mitään adoniksia on. Se on vaan kun aivot menee siihen alkukantaseen taistelutilaan. Ties mikä naarasleijona minä ehkä oonkaan...!
 
uskoisin
Koulussa tappelin joskus samanikäisen pojan kanssa ja voitin selvästi. Baarin ulkopuolella on tullut myös tapeltua miehen kanssa ja ihan hyvin pärjäsin ja kai siinä auttoi hieman kun kaverini potki miestä samalla. Isommalla naisporukalla voi voittaa ihan kenet tahansa miehen ja vaikka tappaa helposti. Miehet pelkää veitsiä paljon.
 
Ken guru
Tuskin. En ole isokokoinen, enkä ole käynyt itsepuolustuskursseja. Jos tuollainen joskus sattuisi omalle kohdalleni, niin voin vaan toivoa etten lamautuisi kauhusta.

Siksi välttelenkin paikkoja jossa tällaista voisi tapahtua ja pidän silmällä ympäristöäni jos kuljen yksin pimeällä jossain jne.
 
Aina on joku vahvempi ja taitavampi. Jos ei muuten niin päällekarkaajat voivat tulla joukolla. Parasta on näyttää siltä että on helpompiakin uhreja. Vaikka se olisi puhua puhelimeen matkan ajan
 

Yhteistyössä