Pahinta, mitä lapsellesi on tapahtunut kotona?

Pikku-ukko jätti tuossa pihassa etusormensa niin pahasti autonoven väliin että sormenpää murtui ja kynsi lähti.Kävi sitten isin kanssa ensi päivystyksessä Nastolassa josta passittivat Päijät-Hämeeseen röntgeniin.Tuo nyt on pahin.Noita kuhmuja ja mustelmia en enää edes laske tapaturmiksi.
 
Meillä tyttö potkas syöttötuolilla nurin itsensä, löi takaraivon keittiön tason reunaan. Poika juoksi väsyneenä kohti portaita, tartuin hupusta ja nämä "turvanapit" aukes ja poika vyöry n. 6 porrasta alas.
Tytölle patti, reikä huuleen. Pojalla turpos sormi, mutta ei onneks murtunut. :ashamed:
 
vieras
Pihalla tai metsässä omalla porukalla sattunutta..

- Käsi poikki hypätessä minisuksilla.
- Pyörällä kaatuminen sepelille - pahaa jälkeä naamaan.. Naama ihan turvoksissa ja haavoilla ja jälkeenpäin iloisen kirjava..

- Kickbikellä silmäkulma auki - liimattiin tk:ssa.

- Keinumassa hammas irti.
 
tyttö jätti muutama vko sitte varpaansa oven väliin ja iso palanen pois lähti, nyt vielä rasvalappuja käytetään ja viikon päästä pitäisi jo varpaan olla terve. tytön korvaa on liimaltu kun osui pöydän kulmaan. pojan silmäkulmaa on liimailtu kun osui sängyn päätyyn eli on näitä sattunut :(
 
Tyttö tippui 2v. rappusista ku imetin kaksosia alhaalla ja kodinhoitaja haki tytön yläkerrasta. Ei ollu lukinnu porttia = ( ja alkoi ottaa lakanoita sängystä ni tyttö oli sil hetkel jo kieriny pää edel alas n.20 askelmaa. mitään ei tapahtunu.
 
- Kuopus tippui Tripp trapista -> kuhmu päähän
- Esikoinen putosi potalta naamalleen kylppärin lattialle -> nenästä verta

Eli aika vähällä ollaan päästy *koputtaa puuta*.

Lisään vielä...
Pari vuotta sitten kesälomareissulla esikoinen putosi metallisista kierreportaista muutaman rapun alas -> Huulesta verta ja taisi tulla muutama mustelma ja kuhmukin.
 
vieras
useamman keran on jollekin laitettu pari tikkiä tai liimattu haava kiinni. Kerran jäi vajaa vuoden ikäisellä sormet oven väliin, oli paketissa pari viikkoa vaikkei murtunut. Pari kertaa on joku saanut aivotärähdyksen. Kerran venähti 2 vuotiaalla ranne. Nuo nyt mitä äkkiseltään tuli mieleen. T. se jolla 5 villiä poikaa ja 1 yhtä villi tyttö
 
Mietin vaan
Hmmm, tuli vaan mieleen lukiessani ketjusta monista oven välin jäänneistä sormista/varpaista, että mitens siinä vast'ikään olleessa ketjussa teilattiin päiväkodin tädit alimpaan helvettiin kun siellä sattui vastaava juttu. Tädit eivät valvoneet tarpeeksi tarkkana... entäs nää äidit ja isät kotosalla... Pakko oli pottuilla! :D
 
WholeLottaNuts
Esikoinen sai 2v. hiusmurtuman jalkaan, kun kaaduimme jäisissä portaissa, joita talkkari sen jälkeen ahkerasti putsasi.
Keskarille tuli neljän tikin reikä otsaan, kun kompastu jalkoihinsa ja löi päänsä tuolin kulmaan.
 
mokailija
Alkuperäinen kirjoittaja Mansikka85:
Tyttö kaatu kuukaus sit suihkussa ja löi takaraivoin lattiaa.Ambulanssi tuli ja lievä aivotärähdys :(
Sanoivatko voiko tulla jotain jälkeenpäin? Meillä poika kaatunut kahdesti ja lyönyt päänsä. Eka oli puhdas vahinko ja toka kerta oli oma moka kun jätin oven auki. Nyt suihkussa on kosteantilan matot ja hakanen ovessa. Ei viety minnekään kun alkoi itkeä melkein heti.

 
Eniten säikäyttivät vaunuista putoaminen kiviportaissa, onneksi oli paksut talvitamineet päällä ja päässä, selvisimme säikähdyksellä!
Yhtä kammottava kokemus oli kun teimme tässä talossamme ikkunaremonttia ja suuri makkarin ikkuna kaatui pojan päälle, aivan uskomaton onni oli matkassa, poika säilyi täysin naarmuitta, vaikka lasi meni pirstaleiksi..
 
millimenninkäinen harmaana
tyttö oli 9kk kun yöllä jotenki väänsi jalkansa pinnojen väliin ja sitkun otin viereen ja jatkettiin unia niin kiipes mun yli kun mukuin ja putos sängyltä. tuloksena murtunut jalka.. mut nyt kaikki on kasvaa norm ja sillee!
 
harmaana
Poju söi 4-vuotiaana kuumemittarin :eek:
Sellaisen vanhanaikaisen - ei digitaalisen.
Laitoin mittarin kainaloon ja käänsin selkäni, kaveri siirsi sen suuhunsa ja "vahingossa" puraisi. Siinä sitten kaivelin lasinsiruja suusta ja sain hampaan jäljet käteeni. Soitin myrkytyskeskukseen ja sieltä kerrottiin ettei kuumemittarissa enää oikeasti ole elohopeaa, joten sen nieleminen ei ollut haitaksi.
Ilmeisesti lasia ei kaveri ehtinyt niellä.
 

Yhteistyössä