Paikkoja minne pysähtyä välillä Oulu- Pori

  • Viestiketjun aloittaja Vinkkejä otetaan vastaan
  • Ensimmäinen viesti
Vinkkejä otetaan vastaan
Muksujen kanssa lähdetään teiden tukoksi. Tuolle välille varattu pari yötä aikaa, joten nyt otetaan vinkkejä vastaan, missä kannattaisi lasten kanssa pysähtyä? Pitää taukoa autossa istumisesta, laittaa ruokaa, leikkiä, uida jne. Niin ja vinkkejä myös hyvistä caravaanari/leirintäalueista, missä yöpyä.
 
"vieras"
Lohtajan Ohtakarin kalastajakylä ja Vattajan rannat. Vielä upeammat dyynit kuin Hiekkasärkillä. Kokkolan Lohtaja on Kalajoelta vielä 40 km etelään, Ohtakariin 10 km. Kunnassa muitakin upeita rantoja, mutta parhaimmat ovat armeijan harjoitusalueena :(
 
"aapee"
Kiitos teille vastanneille! Tarkoitus ajaa rantaa pitkin, joten Powerpark jää pois laskuista.
Mutta tuo Kälviän kotieläinpuisto vaikutti paikalta, minne täytyy ehdottomasti pysähtyä! Samoin täytyy käydä Ohtokarin kalastajakylässä piipahtamassa. Kalajoellä käydään muutenkin Jukuparkissa kesällä, joten sinne ei nyt ollut tarkoitus pysähtyä ollenkaan.
 
"vieras"
Kokkolan uimahalli, voittaa monen kylpylän ja jos lapset on vähän isompia, niin ulkoliukumäki on mahtava. Kannattaa tosin katsoa, että halli on auki siihen aikaan. Leirintäalueen luota löytyy mukava leikkipaikka.

Rantareitti on tosi tylsä ajella, yleensä ajellaankin Pori- Kokkola väli Parkanon kautta ja käydään aina Reiman tehtaanmyymälöissä. Juustoportissakin pysähdytään. Rantereitillä on yleensä pysähdytty Vaasassa jossain marketissa ostamassa pikkuevästä ja käymässä vessassa :D
 
"aapee"
[QUOTE="vieras";28590692]Kokkolan uimahalli, voittaa monen kylpylän ja jos lapset on vähän isompia, niin ulkoliukumäki on mahtava. Kannattaa tosin katsoa, että halli on auki siihen aikaan. Leirintäalueen luota löytyy mukava leikkipaikka.

Rantareitti on tosi tylsä ajella, yleensä ajellaankin Pori- Kokkola väli Parkanon kautta ja käydään aina Reiman tehtaanmyymälöissä. Juustoportissakin pysähdytään. Rantereitillä on yleensä pysähdytty Vaasassa jossain marketissa ostamassa pikkuevästä ja käymässä vessassa :D[/QUOTE]

Kiitos, tämäkin oli hyvä tietää. Eli taidetaan oikaissa sittenkin kokkolasta suoraan poriin (parkanon kautta), eikä jatketa rantaa pitkin.
Suunniteltiin, että oltaisiin oltu vaasassa ensimmäinen yö, mutta pitääkin katsoa, josko yövyttäisiinkin jossain muualla. Vinkkejä?
 

Yhteistyössä