:ashamed: Juu, en viitsi raastaa ja punnita itse. Joten ajattelin kysyä teiltä, täällä kun yleensä tiedetään kaikki.
Tämä meni kirjanmerkkeihin.Alkuperäinen kirjoittaja painaisko:http://www.merikartano.fi/selko/pt/tita/keittio/muunto.htm
No ei voikaan. Mutta mun piti laskea erään ruoan kalorit, noin niinkuin suurinpiirtein, siihen tarvitsin tämän oleellisen tiedon.Alkuperäinen kirjoittaja päätön:ei ruokaa voi tehdä mitoilla ja ohjeilla.
oman pään mukaan vaan, reseptistä voi kyllä katella ruualle nimen jos ei ite keksi
No ei ihan tainnu ollaAlkuperäinen kirjoittaja PuuhakasNaimaSiviä:10g, eli jos käsketään pistää 50g, niin pistät 5dl raastetta (ja sit kermaa!)
Kannatetaan. Käytännössä esim normaali makaroonilaatikkoa ei voi tehdä ilman että raastaa sinne 400gr emmentalia. Ei juuston käytössä pihtailla...Alkuperäinen kirjoittaja PuuhakasNaimaSiviä:10g, eli jos käsketään pistää 50g, niin pistät 5dl raastetta (ja sit kermaa!)
Just näinAlkuperäinen kirjoittaja Röyh:Kannatetaan. Käytännössä esim normaali makaroonilaatikkoa ei voi tehdä ilman että raastaa sinne 400gr emmentalia. Ei juuston käytössä pihtailla...Alkuperäinen kirjoittaja PuuhakasNaimaSiviä:10g, eli jos käsketään pistää 50g, niin pistät 5dl raastetta (ja sit kermaa!)