Paljonko teidän 1,5v ikäiset lapset nukkuu?

Meillä poika nukkuu yöllä 10,5-11h ja päiväunia on aiemmin nukkunut 2,5-3h. Nyt viime aikoina on päiväunet lyhentyneet 1,5h ja aamullakin herätys alkaa olla jo ennen klo6. Kiva olis tietää paljonko muut samanikäiset nukkuu?
Esikoinen on 3v, en enää muista missä vaiheessa hänellä väheni päiväunien määrä. Jossain vaiheessahan se vähenee :)
Kiitos jo etukäteen vastauksista!
 
Meillä tyttö täyttää vasta vuoden, mutta on aika pieni uninen. Yöunet on 11-13h ja päivällä keskimäärin 1,5h. Joskus nukkuu lähemmäs 2h, mutta on ihme jos nukkuu enemmän. Yöunien keskimääräinen aika on sen 11h, mutta nyt kun on päiväkodissa niin viikonloppuisin nukkuu 12-13h.
 
Meidänkin tyttö on vasta 1v, 1kk, mutta ei hänkään nuku pitkään. Yöunet ovat n 11 h ja päiväunet kestävät kotona noin 1-1,5 h. Hän on hoidossa mummulassa ja siellä tulee nukuttua aina 1,5-2 h päikyt. Mummulassa on ilmeisesti kovempi meno kuin kotona. :D
 
Meidän tyttö (nyt 1v8kk) nukkuu yöunet noin klo 20.30-6.30 eli 10 tuntia. Kotona päiväunet ovat lyhyet, yleensä jotakin puolen tunnin ja tunnin välillä, kun taas päiväkodissa hän saattaa nukkua jopa 2 tuntia. Tyttö on aina nukkunut aika lyhyet päikyt, mutta päiväkotiin mentyään päikyt pitenivät, koska siellä ilmeisesti meno on niin paljon väsyttävämpää.
 
Siis noihan on kaikki pitkiä unia, vaikka moni sanoi että lyhyitä =)

Meillä kohta 1,5-v neiti ja nukkuu yöllä 9-11 h. Ja senkin useassa pätkässä, eli heräilee useimpina öinä vielä monta kertaa. Päiväunia nukkuu 1-2 h. Joskus 2,5 h jos on ollut tooosi huonoja öitä peräkkäin.
 
Meillä yöunet yleensä klo 20-7. Saattaa nukkua 8-9 astikin. Riippuu vähä onko ukkeli ollut yöllä hereillä. Sitä on paha tietää, kun hän ei puhu mitään x) Joskus lauleskelee ja juttelee omalla kielellään. Harvoin huutaa. Silloin riittää ku käy vähä silitteleen. Päikkärit 2-2,5h. Joskus on niitä kausia, että herää jo 5-6välillä, mut yleensä se palautuu siitä sit pikku hiljaa. Yllättävän pienetkin asiat voivat tähän vaikuttaa.
 

Yhteistyössä