Paljonko voit/aiot maksaa talvihaalarista?

  • Viestiketjun aloittaja kyselijä
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja leijona76:
En maksanu viimetalvena kun 39e ja hyvä haalari. Ei puhettakaan mistään satasen puvusta joka mahtuu yhden talven.
Mistä ostit nuin halvan? Pitikö kosteutta?
Ihan cittarista lassie eikä läpikastunu kertaakaan vaikkei ollu sellanen kallis ties millä pinnoitteella. Yllätys itsellekin tuo haalari.
 
1234
Mä ostin kevättalvella muksuille talvipuvut ens talveksi, pojalle tais maksaa ööh... 50? mut ne housut on sit ihan urheiluliikkeestä merkkihousut ja tytölle tais olla jotain 30?:n pintaa talvivaatteet.

Ostan aina edellisen sesongin talvivaatteet seuraavaksi vuodeksi.
 
musta kipuraja kulkee jossain 100-120? tietämillä /haalari
toki alet kannattaa hyodyntää jos kohdalle sattuu, niin luulinkin tehneeni mutta toinen ei kasvanutkaan niin nopeaan kuin ensimmäinen lapsi niin meni 3 hyvää aleostoa eteenpäin myyntiin ja nyt ei ole toppavaatetta ollenkaan :LOL:
 
hmmm
Meillä on jo Minymot uusinta mallia, Ticketin viime vuotinen malli uutena ja tytöllä lisäksi Reimatec, mutta ehkäpä ostan vielä jonkun halpsimerkkisen lassien tai muun tarhaan kamalimmille keleille...Ai niin, onhan pojalla vielä 2-osainen Lindexin puku.
 
Blue
Lennen kosteussuojahaalarit ostin keväällä kahdelle pienemmälle viidelläkympillä, oli -50%. Isoimmalle ostin Lennen takin ja toppahousut kanssa viidelläkympillä, oli-60%
 
Blue
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
140-170euroa, ja maksan sen mielellään kunnon hyvännäköisestä laadukkaasta puvusta, moloa todnäk tulee meille tänä talvena, uusi sateenkaarisävy on niin kiva =)
Se raidallinen värikäs oli jo viime talven Molon väreissä, on toista kautta kun oli niin suosittu. :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja p:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Kolmelle pitää ostaa, joten näitä normimerkkejä mitä löytyy marketeista.
Ostatko jokaselle aina uuden? mikset kierrätä vaatteita?
En ole tuo vieras, mutta jos perhessä on tyttöjä ja poikia, niin haalareiden kierrättäminen on hankalaa, kun unisex värejä on niin vähän ja kivat sellaset maksaa saman mitä kaksi halvemman merkkistä :headwall: Meillä viime talvena 2v kiljui kurkkusuorana viime talvena kun joutui käyttään sinistä haalaria. Huusi että "veljen haalari" :kieh: joten helpottaakseni omaa elämää ostin täksi talveksi "tyttövärisen"

Meillä haalarit on suurimmaksi osaksi kirppikseltä. Ens talven vaatteet on kirppikselä hankittu 4-25e. 4e kaksiosainen toppahuku tytölle on kuin uusi =)
 

Yhteistyössä