Paniikkihäiriöiset, millaisia oireita teillä??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ehkä, 28.06.2012.

 1. ehkä

  ehkä Vieras

  ja mitä meinataan tolla vartalon lukkiutumisella..??
   
  #1
 2. Huimaus, hengenahdistus, pulssin kiihtyminen, raajojen puutuminen/pistely, näön hetkellinen heikkeneminen, hikoilu, poskien kuumotus, vapina, suun kuivumien, epätodellinen olo, kontrollin menettämisen pelko, kuolemanpelko... Hmm...vartalon lukkiutuminen? enpä tiedä. Ei taida olla sama, kun että menee n. "kipsiin". :)
   
  #2
 3. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  ite oon kans miettiny että oisko mulla paniikkihäiriö? sain nimittäin eilen kaupassa ihan ihme tärinä kohatuksen,alko vartalo ja kädet täriseen sen takia kun tilillä ei ollu katetta ja en pystyny ostoksia maksaan..ja sydän lyö aivan hulluna,hiikoilen ja tärisen..miten ne saa lääkäris tietää onko paniikkihäiriötä?
   
  #3
 4. [QUOTE="hmmm";26568517]ite oon kans miettiny että oisko mulla paniikkihäiriö? sain nimittäin eilen kaupassa ihan ihme tärinä kohatuksen,alko vartalo ja kädet täriseen sen takia kun tilillä ei ollu katetta ja en pystyny ostoksia maksaan..ja sydän lyö aivan hulluna,hiikoilen ja tärisen..miten ne saa lääkäris tietää onko paniikkihäiriötä?[/QUOTE]

  Kerrot oireesi ja kuinka usein ja misä tilanteissa niitä esiintyy. Niiden perusteella lääkäri diagnoosin voi yleensä jo tehdä.
   
  #4
 5. ehkä

  ehkä Vieras

 6. ljdo

  ljdo Vieras

  paniikki-pirkko jo tuossa aikasemmin aika tyjentävästi kertoi nuo oireet mitä minullakin on... :/ veikkaan että toi vartalon lukkiutuminen on sillain, että ei pysty liikkumaan, tavallaan jähmettyy. Korjatkaa jos olen väärässä :)
   
  #6
 7. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Veri ei kierrä lihaksissa! Kun jännität! Kokeile kotona jännittää lihaksia ja lepuuta!
  Tuo on fyysistä joka johtuu siitä minkä itse aiheutat jännittäen! Siihen voi auttaa lääkkeet tai juttelu henkilön kanssa joka purkaa sitä jännitämistä! (pelkoa)
   
  #7
 8. ehkä

  ehkä Vieras

  [QUOTE="vieras";26570028]Veri ei kierrä lihaksissa! Kun jännität! Kokeile kotona jännittää lihaksia ja lepuuta!
  Tuo on fyysistä joka johtuu siitä minkä itse aiheutat jännittäen! Siihen voi auttaa lääkkeet tai juttelu henkilön kanssa joka purkaa sitä jännitämistä! (pelkoa)[/QUOTE]

  ai tääkö on sitä vartalon lukkiutumista?? mulle tuli ihan sellainen tunne etten voi liikutttaa sormia, käsiä, jalkoja edes kunnolla ihan kun ne olis ollu ihan krampissa kaikki ja kaikenlisäks ne oli ihan jääkylmät... hyi kauhea kokemus...
   
  #8
 9. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Mulle iskee joskus joku kohtaus, jos meinaan pyörtyä tai joudun johonkin tilanteeseen, jota jännitän tosi paljon. Ja todellakin lukkiudun. Siis esim. kädet jäykistyy, niin ettei niitä voi käyttää. Suukin saattaa jotenkin puutua, että on vaikea puhua. Joskus pelästyin, että se jäykistyminen vaikuttaa hengitykseenkin, mutta olen oppinut luottamaan siihen, ettei niin käy.
   
  #9
 10. Sangria

  Sangria Vieras

  Mulla tullu muutaman kerran lysähdys kohtaus, eli voimat on lähtenyt koko kropasta, enkä pystynyt liikkumaan...lisäksi oli koko kropan kattava vapina, käsissä näkyvää..sydänhakkaa kovaa. Puoli tuntia kesti kunnes kykenin nousemaan..lääkäri sanoo paniikkihäiriöksi.
   
  #10
 11. Sangria

  Sangria Vieras

  Ja mulla ei liity kohtauksiin mitään pelkoja, mikä on ilmeisesti poikkeavaa?kohtaukset on tulleetkin ihan rauhallisessa tilanteessa. Ei ollut stressiä yms.
   
  #11
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti