Paniikkihuutoa turvakaukalossa, vauva 3kk -missä vika?

Siinäpä se lyhyesti tulikin..

3kk tyttömme huutaa henkensä hädässä aina kun matkustetaan autolla. Alkaa vähän haitata elämää, kun mihinkään ei voi lähteä, etenkään yksin lapsen kanssa. Kun me molemmat vanhemmat olemme mukana, toinen voi mennä takapenkille rauhoittelemaan (joskus toimii, yleensä ei). Etupenkillekään kaukaloa ei autossamme saa laittaa turvatyynyn takia. Isosisko on ihmeissään kun vauva huutaa. Kokemuksia/neuvoja kenelläkään?

Pakko vielä mainita, että vauvamme on muutenkin hankalasti rauhoittuvaa sorttia, ei nukahda unille esim. vaunuihinkaan, vaikka olisivat liikkeessä, saati sitten sänkyyn tai sitteriin. Kantoliina pelastaa, mutta ei siinäkään voi ikuisesti nukuttaa. Päikkärit kestävät max.45min. Syy miksi alkujaan aloitimme liinaan nukuttamisen, on vauvan refluksi, mutta se onkin sitten jo ihan toinen tarina..
 
No oho, onpa niinku meijän perheessä. Ikävä kyllä, en siis osaa auttaa, mut toivon ett joku osais.

Meil kans huudetaa useinmiten autossa, ku syötävä. Joskus, ku on virkee ehitään kauppaan ennen huutoo. Kaupassa onki sit kiva, ku yksin sinne ei pahemmin mennä ku joutuu kantelemaan sielläki. Ja vaunuihin nukahtaminen myös tavallisesti vaikeeta. Ja saman verran on ikääki.

Ite on tullu opetettua "tietämättömyyttään" nukahtaa liikkeeseen/tissille. Nyt sit huomaa haitat:(

No mut toivotaan, ett apuja löytyis:)
 
Meidän esikoisella sama juttu; autoilu helpottui vasta, kun siirtyi 7kk ikäisenä turvaistuimeen. Mekin harrastimme ekat 4kk liinauinailua, sitten yhtä-äkkiä alkoi nukkumaan vaunuissa jopa neljän tunnin unia. Toivottavasti teilläkin helpottaa iän myötä.
 
Meillä samanlaista!
Vähän alkoi helpottaa kun siirryttiin turvaistuimeen. Mutta edelleen, varsinkin jos poika on väsynyt, on automatkat yhtä huutoa! Ja autoon ei nukahda, vaan huutaa kunnes pääsee pois.
Välillä on todella hankalaa, toinen mummola on tunnin ajomatkan päässä, sinne uskaltauduttiin lähtemään ensimmäisen kerran vasta pojan ollessa puolivuotias.. Kaikki lapset ei vaan tykkää olla autossa.
 
automatkoja aina sinne asti kunnes päästiin eroon vauvakaukalosta ja sai alleen "kunnon istuimen".6kk sai siirtyä isompaan isotuimeen ja siihen loppu autohuuto.koskaan mulle ei selvinny miksi ei viihtyny vauvakaukalossa (milloin syytin ettei näe ikkunasta,milloin itse istuinta..).mutta muistan ne kamalat matkat (parhaillaan 600km) kun sain hytkyä,päristä,pöristä että vauva viihtyi kaukalossa edes 30minuttia.kamalan tuskasta aikaa.voimia sinulle!
 
joku joskus sanoi että vauva voi inhota auton ääntä ja huutaa siksi. ottaa ääni ns.korvaan. kokeilkaa kuulosuojaimia tai korvatulppia vauvalle. jos ei auta niin sitte ittelle ne kuulosuojaimet. :LOL: :LOL: ups, huono vitsi toi loppu tossa. :ashamed:
 
Mä juttelin lääkärin kanssa tuosta huutamisesta autossa.Kun meillä esmes vanhin (koliikkivauva) tykkäsi auton kyydistä ja sit nämä kaks viimesintä ovat huutaneet kurkut ojossa...nyt helpottaa hiukan ehkä.Ikää kohta 4kk
Hän sitten kertoi sen,että joillakin lapsilla auton kyyti nostattaa kovan paineen korviin ja sehän on tietty epämiellyttävä kokemus.Aika vaan parantaa..

Meillä neitikkäinen on vasta nyt hiukan paremmin alkanut nukahtamaan vaunuihin.ei siis puhettakaan että nukkuis sänkyyn...
Monesti iltasin ainakin on kovaa huutoa ja vääntöä unen päästä saamisen kanssa.
Pikkuhiljaa kuitenkin EHKÄ helpottunut :D

(luultavasti huutaa tämän pvän kun kirjoitin tuosta helpottumisesta) ;)
 
Kiitos vastanneille! Minttis ja Minttukissa, taidattekin olla tuolta helmiäisistä, olen keskusteluanne seurannut aktiivisesti, kun tyttöni laskettu aika oli 27.2. (syntyi 3.3.). Myös toi minttukissan vauvan vaunuihin nukahtamisen vaikeus kuullostaa tutulta, ja ihan samanlaista on myös ton sänkyyn nukahtamisen kanssa. Aika kai tähänkin auttaa. :hug:
 

Yhteistyössä