Paras kesäpaikka 2-vuotiaalle?

  • Viestiketjun aloittaja vierasm
  • Ensimmäinen viesti
vierasm
Olisko Muumimaailma tai Puuhamaa?

Vinkkejä missä eniten 2-vuotiasta kiinnostavia juttuja?

Joku pikku juna tai karusellikin olis varmaan kiva mutta en usko et esim. lintsi tms. on vielä 2v:lle se paras kesäpaikka...
 
"xoxo"
Puuhamaa on hauska vasta vähän isommalle. Muumimaailma oli kiva, vaikka lapsi ei ollut edes juuri katsellut muumeja. Kotieläinpihat ym. riittävät kyllä ihan hyvin nekin. Tai eväsretki omaan lähimetsään.
 
Jsvcs
Lintsille kannattaa mennä, jos aikuisetkin tykkää. Kyllä 2v tykkää kotkotilla ajaa, mutta sadesäällä tuskin on kenellekään nautinto. Ollaan käyty, koska asutaan lähellä lintsiä ja se on ilmasta, jos käy vain niissä ilmasissa pienten lasten laitteissa, Kauempaa en lähtis sinne.

Meidän 3-vuotiaan mielestä hauskinta on uudet leikkipuistot...
 
"Veera"
Kyllä te ehitte käydä noissa sitte ku lapsi on isompi ja osaa ite kaivata moisen perään. vanhempien kanssa tehdyt retket kodin lähiympäristöön(esim metsään, vieraaseen leikkipuistoon) on paljon tärkeämpää pienelle lapselle.

Lintsillä on kyllä kivoja ne ilmaislaitteet joten jos lähettyvillä asutte niin niissä kannattaa käydä.
Joku kotieläinpiha missä pääsee paijaamaan niitä eläimiä vois olla kiva.
Turun seikkailupuisto on kiva.
 
Lintsillä ne ilmaiset laitteet sopii hyvin 2v:llekin.

Käytiin viime kesänä esikoisen ollessa 2,5v lintsillä, puuhamaassa ja muumimaailmassa. Kaikista tykkäsi kyllä.

Muumimaailma taitaa nykyään maksaa 2v:llekin ja on aika tyyris. Muumit ja ne talot/reitit on kivaa katseltavaa, mutta jäin kaipaamaan kunnon leikkipaikkaa tmv tekemistä pelkän katselun sijaan. Käytiin vielä siinä naantalin rannassa kävelemässä ja kahvilla lähtiessä ja se kahvilan pomppulinna taisi olla yksi reissun kohokohdista - eikä maksanut mitään :D

Puuhamaa oli noista kyllä paras mielestäni. Muutama kiva laite (niitä poljettavia "laitteita"), tramppoja ja pomppulinnoja, suuri leikkipaikka kiipeilytelineineen ja liukumäkineen sekä vesipuisto. Siellä viihdyttiin erinomaisesti ja lapsen 2v serkkukin oli innoissaan.
 

Yhteistyössä