Paras kylpylä 4-vuotiaalle vesipedolle?

  • Viestiketjun aloittaja lomalle
  • Ensimmäinen viesti
lomalle
Kokemuksia kaivataan. Kylpylä, josta löytyy allas, jossa joko hitaasti syvenevä allas tai vettä sen verran, että metrin pituisellä yltää juuri ja juuri jalat pohjaan. Normi lastenaltaat on aivan liian matalia. Lapsen lempparipuuhaa sukeltaa renkaita pohjasta.
 
wieras_
Meilä on tykätty Nokian Edenistä. Löytyy loivasti syvenevä alla ja myös liukumäkiä. Omani laskivat 4-vuotiaina jo toisesta isommasta mäestä, putkimäkeen en ole vielä laskenut.
 
vieras...
Toi edeni on kyllä hyvä, siinä syvenee hitaasti. Miten imatran kylpylä, se taikametsä? Siellä on kaikkialla matalaa, mut en yhtään muista olisko kuitenkaan niin matalaa et 4-vuotiaalla ihan riittäis vielä jalat pohjaan... Flamingossa on kuitenkin aika äkkiä jyrkkenevä se iso allas, mut on siinäkin sukeltelu täällä onnistunut, mut siel hankala lähteä aikuisenkaan kanssa liikkeelle sinne kauemmas, kun on tosi vahva siellä se virtaus siellä... Serenassa meillä on kans ihan hyvin puljailtu ja sukelleltu....
 
"Veera"
Flamingossa ja oulun eedenissä on ainakin pitkästi loivaa isossa altaassa.

Caribiassa ei varmaan jalat yllä pohjaan siinä isossa altaassa, mutta kellukkeillahan se on kiva tuon iläselle. Sukellella voi altaan reunalta lähtien.

Saimaan kylpylässä on matalan lasten altaan lisäksi parikin sellaista puolisyvää missä 4v: llä yltää pohjaan.
 
Me oltiin Turun Caribiassa, kun poika oli 3,5v. Siellä oli matala lastenallas, missä oli ämpäreitä yms. ja siinä superlämmintä vettä.
Aikuisten altaista en muista, miten syveni mutta ainakin meidän poika tykkäs kellukkeilla niissä uida. Siellä oli muutama joku luola,missä poreita ja vesiputouksia..ja ulkoallas, niin ja muutama liukumäki. Ite tykkäsin enemmän lasten kanssa caribiasta kuin esim. flamingosta.
 
"Keh"
Flamingo on ihan hyvä. Ei siellä toisessa reunassa (porealtaiden lähellä) virtaa yhtään, joten siellä on ihan kiva olla tuonikäisen kanssa. Lisäksi se perheliukumäki on tosi kiva koko perheen lasketella.

Imatran kylpylän Taikametsä on kyllä liian syvä 4-vuotiaalle, lastenaltaassa taas on tosi matalaa.

Holiday Club Saimaa siinä vieressä, siellä on lastenallas, jossa on just sopivasti vettä tuonikäiselle, tosin se allas ei oo mitenkään tolkuttoman iso.

Caribia ei tehny meihin vaikutusta eikä Ikaalinen.

Nokia Edenissä on myös tuo hitaasti syvenevä allas, ihan jees.

Kiteellä on Pajarinhovin yhteydessä suht uusi vesipuisto, aivan mahtava elämys. siellä on siis tosi iso lastenallas (130 neliöinen) ja sen lisäks sellainen hitaasti syvenevä allas. Liukumäkiä on paljon, osa neljävuotiaalle toki liian hurjia. Vieressä on myös eläinpuisto, kannattaa käydä samalla reissulla molemmat.
 

Yhteistyössä