Paras maidoton kuorrutus täytekakulle?

  • Viestiketjun aloittaja Spektri
  • Ensimmäinen viesti
Spektri
Heips!

Pienen allergikon ekat synttärit lähestyy ja kyselisin mikä olisi hyvä ja toimiva maidoton kuorrutus täytekakkuun...

Soija sopii lapselle ja kaura myös. Kuorrutusaine voisi siis olla jokin soija- tai kaurapohjainen valmiste. Ovatko ne ihan toimivia vai pitääkö lisäillä liivatteita joukkoon? Mielelläni kuorruttaisin kakun jollain kerman tapaisella.
 
maidoton mamma
Aikaisemmin käytin GoGreenin vaniljakastiketta, mutta se on niin löysää ettei voi pursottaa. Viime synttäreille löysin GoGreenin vispikerman, kaurapohjaisen. Se oli tosi paksua, kun puristi paketista ulos, mutta vatkattuna oli kuin tavallinen kerma. Siihen vain sokeria ja vaniljasokeria sekaan, niin hyvää oli. Pystyy pursottamaan kuin tavallista kermaa. Poika tykkäsi tosi paljon ja kehuikin kakkua. Suosittelen sitä! Se on tavallisen kerman tapaisessa 2 dl pakkauksessa maitokaapissa.
 
allergikkoäiti
Tällä palstallakin on neuvottu itsetehdyn vaniljakreemin ohje, johon tulee mehukiisselin sekaan vatkattu maidoton margariini. Kokeilepa haulla. Kaupan vatkautuva vaniljakastike on mielestäni liian löysää kakun päälle
 
osta gogreen
Nythän on markkinoille tullut Gogreenilta kaurapohjainen vispikerma, jolla tulee ihan yhtä hyvää kermavaahtoa kuin normaalikermasta:

http://www.gogreen.fi/gogreen/fi2.nsf/page.items.www/76968C84400103A2C125725D00387065
 

Yhteistyössä