paras siivouspäivä IKINÄ ! =)

heräilin tuossa hetki sitten ja pistin kahvin tippumaan, sanoin tuolle 6v:lle et tuleppas keräämään noi kamat täältä keittiöstä/olkkarista et saan siivottua..
Sillä on 8v kaveri täällä yökylässä ja nyt ne innoissaan pesee pöytiä, lakaisee, järjestää jne jne "joskus tää siivoominen on tosi kivaa"-lauseen saattelemana..

ja mä istun tässä läppärin kanssa ja jakelen neuvoja :snotty:

:D
 
"vieras"
[QUOTE="jepjep";24598581]millähän sais tuon 2,5 vuotiaankin siivoomaan :D[/QUOTE]

Meillä on luvassa tänään uimareissu kuhan saadaan siivottua, vaja 3v on tuolla just pistämässä legoja koriin kun ovat itekseen sieltä lattialle pomppineet (varsin tuhmia legoja meillä)
 
"bbb"
[QUOTE="jepjep";24598581]millähän sais tuon 2,5 vuotiaankin siivoomaan :D[/QUOTE]

meillä 2v3kk työntelee innoissaan imuria,tosin lähtee karkuun jos sen laittaa päälle:D ja siivoaa äitin kanssa autot "talliin" ja vie innoissaan roskia roskikseen:p täytyy vaan välillä tarkistaa mitä kaikkea sinne on mennyt..
 
Tönt
[QUOTE="bbb";24598665]meillä 2v3kk työntelee innoissaan imuria,tosin lähtee karkuun jos sen laittaa päälle:D ja siivoaa äitin kanssa autot "talliin" ja vie innoissaan roskia roskikseen:p täytyy vaan välillä tarkistaa mitä kaikkea sinne on mennyt..[/QUOTE]

mun samanikäinen haluaa aina paina nappia että imurin johto menee takasin sisään. ja auttaa tiskikoneen tyhjentämisessä. mutta että keräisi ylös omia leluja niin ei.. :D
 

Yhteistyössä