pari kysymystä silja/tukholma/talvi/lasten kans

  • Viestiketjun aloittaja kopsis
  • Ensimmäinen viesti
kopsis
vkolla 9 olis tarkoitus lähteä pentujen (2 ja 4v) kans siljalla tukholmaan kun ilmainen risteily on. miten saada aika kulumaan, lähinnä se päivä tukholmassa? miten kannattaa (jos kannattaa) lähteä kaupungille, rattaita ei ole, joku julkinen olis kivempi kuin taksi, minne sinne jotta sais muutaman tunnin pakkasessa kulumaan? vai onko parempi pysyä laivassa, mitä siellä on auki päivällä? lounas ainakin pitäis jossain syödä.
meinattiin tosiaan ilman rattaita lähteä, mut eikö laivalla ole lainaksi tarvittaessa? onko niissä joku pantti,mistä saa ja ovatko kovin kysyttyjä, saako verissäpäin taistella?
onko laivalla kylpylää- kannattaako käydä, mitä maksaa, onko lapsille kiva, onko auki päivällä?
 
"ullis"
Menkää metrolla tai laivabussilla keskustaan. Siellä on ostoskeskuksia ja lounaspaikkoja mistä valita. Kulturhusetin rum för barn:ssa kannattaa käydä. Se on ilmainen ja saa mukavasti aikaa vietettyä. Lisäksi sieltä löytyy lapsiystävälliset vessat. Kulturhusetissa on myös kahviloita, jos kahvilla halua käydä.
 
joo-o
Junibackeniin ilman muuta. Sehän on sisäpaikka joten juurikin talvipaikka.

Laivalla on muutama pieni uima-allas mutta ovat niin syviä, että noin pienille ei ole tekemistä. Leikkitila on auki koko päivän mutta kuka sielläkään jaksaisi koko päivää kökkiä.

Eli reippaasti vaan kaupungille! Ja joo, rattaita voi vuokrata sieltä leikkihuoneesta.
 

Yhteistyössä