Pariisin Disneyland

Mitkä matkatoimistot järjestää matkoja ja mihin hintaan? Mieluummin pakettimatka eli ei omatoimimatka. :flower: Matkalle olisi tarkoitus päästä elo-syyskuussa. Aikuisia kaksi ja 5 ja 9 v lapset. Tjäreborgilla näytti olevan matkoja mutta en löytänyt hintoja. Vinkeistä kiitollinen Ankank. :flower:
 
Heippa, juuri tuossa lapset kattovat viime maaliskuussa disneylandissa kuvattua omaa dvdtä :D

Mekin oltiin tjäreborgin matkalla, periaatteessa omatoimimatka kun eihän siellä mitään opas ym muita palveluita ollut paikan päällä. Hurjan helppo on kuitenkin liikkua, ja varattiin suosiolla kuljetukset kentältä hotelliin tjäreborgin kautta...niillä punaisilla disneyland busseilla...ei voi erehtyä ;)

En osaa kesähinnoista sanoa, oltiin tosiaan maaliskuussa ja siihen aikaan on vissiin lapset puoleenhintaan vai oliko se peräti ilmaiseksi kahden maksavan aikuisen kanssa....taisi olla kids free muuten :flower:

Kesäaikaan kuulemma jonot on hurjat, jopa nyt "hiljaiseen" aikaan oli joihinkin paikkoihin yli 100min jonoa :whistle:

Tosi upea paikka, varmasti mennään uudestaankin.....hintaa meillä tuli reissulle jotain 1700? Kaksi aikuista, 3 ja 6v lapset ja yksi alle 2v.

Kurkistelehan täältä lisää
http://www.armleg.com/disney/viewforum.php?f=1&mforum=disney
 
Matkanjärjestäjistä Tjäreborg tekee sinne matkoja (tosin omatoimisia nekin), heillä on ollut ihan oma esite niitä varten. Myös mikä tahansa matkatoimisto pystyy muokkaamaan teille paketin sinne.
Elokuussa Disneylandissä on todella ruuhkaista, syyskuussa on vähän väljempää mutta kannattaa varautua jonottamaan... kauankin! Kannattaa käyttää fastpassia niin paljon kuin vaan pystyy.
Me lomailimme siellä kesäkuun alussa ihan omatoimisesti ja hauskaa oli!
 
Me olimme miehen kanssa kaksin siellä häämatkalla tuossa kesällä. Harrastamme omatoimimatkailua siinä mielessä, että lennot jostain netistä ja hotelli juuri Tjäreborgilta (oltu ainakin kolme kertaa kaupunkilomalla näin). Tjäreborgilta saa varmaan pelkän hotellin siitä puiston vierestäkin (olimme keskustassa). Itse paketoitu on usein edullisempi ja muistaakseni lentokentältä menee bussi suoraan sinne puiston hotellille. Finnairilla lensimme ja lennot sain halvimmalla silloin (kesäkuuksi 07) Suomen matkatoimiston netistä. Sitä kautta olen aiemminkin saanut edullismman lentopaketin esim. Usaan. Mukavaa reissua, suosittelen aikuisena ja lapsenakin Disneylandissa olleena (sekä Ranska että Orlando).
 
Muistaakseni Ikaalisten Matkatoimisto on joskus tehnyt noita reissuja, mutten löytänyt mainintaa sivuilta, tosin, tieto saattaa löytyä tilattavasta esitteestä. Maininta matkoista Ranskaan sieltä ainakin löytyi.
 
Kannattaa miettiä haluaako pelkän Disneyn vai myös Pariisin ja sen mukaan se hotelli sitten. Itse on kerran oltu Disneyhotellissa ja toisen kerran oltiin Pariisin keskustassa ja junalla ja bussilla sitten Disneyyn sieltä.
Pariisissa kun on muutakin näkemistä, lapsillekin ja keskustassa toki syöt ja yövyt edullisemmin kuin huvipuistoalueella. jos vielä EuroDisneyyn mentäisiin niin keskustasta hotelli otettaisiin vaikka on eiffelit, Riemukaaret ja muut nähty (kun se Louvre on vieläkin näkemättä vaikka puolenkymmentä kertaa muutaman päivän Pariisin reissun olen tehnytkin). Yksi ihan jännä yksityiskohta pariisin nähtävyyksissä on Vapauden patsas (varsinkin jos sen "aidon" on nähnyt).
ja noista matkavarauksista vielä sen verran että itsepaketoimalla yleensä saa halvemmalla. Mutta kantsii lukea hotelliarvosteluja netistä ja muistaa se että aika usein Ranskassa aamupala (ei edes se kahvi) ei kuulu hotellihuoneen hintaan eli se tulee tarkastaa etukäteen
 
Me ollaan suunniteltu myös perheen kans matkaa Disneylandiin syyskuulle, mutta hinta oli melkoisen kova kun katselin Tjareborgin tarjontaa ja hotellit ei olleet kuin kahden tähden. Te jotka olette varanneet itse hotellin, niin miten sen teitte ja mitä kautta? Miehen lapsuuden aikainen toteutumaton unelma pitää saada nyt aikuisena vihdoinkin täytettyä :D ja onhan meillä leikki-ikäinen neiti, joka viihtyy sata varmasti Disneylandissa. =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja katjanna:
Me ollaan suunniteltu myös perheen kans matkaa Disneylandiin syyskuulle, mutta hinta oli melkoisen kova kun katselin Tjareborgin tarjontaa ja hotellit ei olleet kuin kahden tähden. Te jotka olette varanneet itse hotellin, niin miten sen teitte ja mitä kautta? Miehen lapsuuden aikainen toteutumaton unelma pitää saada nyt aikuisena vihdoinkin täytettyä :D ja onhan meillä leikki-ikäinen neiti, joka viihtyy sata varmasti Disneylandissa. =)
ihan nettihaulla haettiin hotelli (hotel.com tai joku vastaava) Pariisin keskustasta. kriteerinä oli se että on hyvät kulkuyhteydet. Mutta kuten totesin luultavasti jo aikaisemmin, kannattaa aina lukea arvosteluja ettei tule kamalaa yllätystä (meillä se oli vähän nuhraantunut eli kuluneita pintoja mutta väliäkös sillä kun ei haettu mitään viittä tähteä ) ja tarkastaa kuuluuko aamupala ja millainen (Ranskassa se kyllä yleensä on kahvi/tee plus tuoremehu ja croissantit, lapsille ehkä muroja).
kannattaa lainata kirjastosta joku uusi pariisi-kirja ja katsoa sieltä hotelliarvostelut ja ottaa sähköpostilla yhteyttä ja kysyä hintoja. Ainakin aikanaan Lontoosta saatiin hyvällä paikkaa hotelli jonkun verran alle nettitarjousten tuolla tapaa.
Mutta tosiaan edelleen suosittelen hotellia keskustaan koska Pariisissa itsessään kannattaa myös käydä eikä pelkkää huvipuistokeikkaa, vaikka aikanaan kaksi päivää meni kyllä siellä. Rer-junalla (ellen väärin muista nimeä ) pääsee ihan hyvin keskustasta ja sukkulabussilla sitten siitä asemalta itse puistoon. ja hotellit toki maksaa vähemmän keskustassa (mutta silloin ei pääse mikki hiiren kanssa aamiaiselle, mutta taitaa se mikki hiiri -lisä olla aikamoinen ja kannattaako sitä maksaa kun Mikit ja muut näkee päivällä puistossa palloilemassa).
syyskuussa kannattaa ottaa sitten varmaan jo huomioon se että alkaa olla vähän off season ja jotakin laitteita remontissa, ainakin lokakuussa viime kerralla oli, mutta ei se haitannut kun niitä kuitenkin käytössäkin oli ihan riittämiin.
 

Yhteistyössä