Paris Hilton saikin erityiskohtelun, voi taivas

  • Viestiketjun aloittaja onko oikein
  • Ensimmäinen viesti
onko oikein
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1369743


Eli pääsee sitten oikein julkkiksille ja viranomaisille tarkoitettuun selliin. Se siitä tuomiosta ja oikeudenmukaisuudesta. Niillä on varmana siellä poreallaskin. Mikä eroaa julkkiksen ja taviksen rikoksesta, kysyn vaan. Samalla tavalla nuo p.yllistää tarpeilleen, että miksi niiden pitää saada erityiskohtelu. Eipä se enää valita tuomiosta, kun ei joudu tavallisten pulliaisten joukkoon :$ :headwall: :headwall:
 
Yoi
tuskin on sen erilaisempi selli kuin muilla, eristetty voi olla kyllä muista... tietäähän sen jos julkisuuden henkilö laitetaan tavan sekopäiden joukkoon miten siinä käy, ei välttämättä hyvin. :/
 
mää kyllä ymmärrän ihan hyvin että julkimot saa olla rauhassa. vankilassa kaiken maailman hörhöjä,hakkaavat tai tappavat tuollaisen pian. mutta sitä en hyväksy jos siellä oleminenkin on tehty jotenkin yläluokkaiselle kelpaavaksi. vankila on vankila. enkä myöskään hyväksy tuomion pienentämistä. jos neiti on niin tyhmä ettei takua ettei humalassa ajeta ja mitä tarkoittaa kun on kortti kuivumassa niin ei sitä korttia tarvi enää takasin antaa.
 
sammakkoprinessa
vois olla parisilla aikas ankeeta ihan niiden "oikeiden" vankien seassa...
siis kännissähän toi pariskin on ajanut mutta ei suomessakaan kännissä ajelusta joudu heti minnekään murhan ja tapon tehneiden kanssa samalle osastolle... :whistle:
 
tuli mieleen siitä suomalaisnaisesta joka piilotteli niitä poikiaan. sekin joutui tosi ankeaan selliin kaikenmaailman tuomittujen kanssa. tais olla vielä joku yhteisselli. eihän se nyt mikään julkkis ollut, mutta kohtutonta toimintaa ottaen huomioon että oliko oikeasti rikos, jos uskoi toimineensa oikein. ja sillä oli vielä se pieni sylivauva. että siinä mielessä en hyväksy että noita julkimoita hyssytellään. eihän sitä niiden murhatuomioitaan kärsivien sekaan olis tarvinnut laittaa, muttei mihinkään eristykseen paikkaan missä todennäkösesti rikoksesta saatu tuomio ei vastaa vankilaoloja, mistä tavis olis joutunut pahamaineisten vankien sekaan. siellä jokainen uusi tulokas joutuu pieneen "käsittelyyn" oli julkkis tai ei. miksei heitä suojella?
 

Yhteistyössä