Pelkotiloja elämästä ja kuolemasta!!!

  • Viestiketjun aloittaja Ma Makita
  • Ensimmäinen viesti
Ma Makita
Pelottaa tulevaisuus ja pelottaa nykyhetki,lähes jokainen puhelinsoittokin,että jos jotain kamalaa on tapahtunut.Torstai-ilt.menin katsomaan jonkun tv 2 dokumentti ohjelman aivohalvauksesta,ja nyt rupesin entistä enemmän ajattelemaan,että josko se iskee,mitä pieni lapseni,joka ei osaa soittaa puhelimella mihinkään tekee,jos äitille iskee jokin.Tiedän realistisena ihmisenä,että turha etukäteen pelätä mitään,tulee mitä tulee,sanovat tosi syvällä nilkkojaan myöten jalat maassa olevat, mutta ikävä kyllä se ei auta.Liikenteessä olen entistä enemmän kun ikää tulee alkanut pelätä,ja kun vähältä piti tilanteita on ollut pari kappaletta,niin eipä tarvi enään lomareissuja auton kanssa suunnitella.Tiedän,että kaikella on aikansa,mutta siltikin pelottaa sairaudet ja kuolemat.Onko kenelläkään muulla vastaavia,nämä alkavat ahdistaa joka päiväistä elämää.Terapiaa ei tällä paikkakunnalla ole,joten ei auta sekään.Mikä neuvoksi.Kertokaa,please!!! Pss.En ole todellakaan mökkihöperö,eli teen 4 eri duunia,joten en ole linnoittautunut liian pieniin ympyröihin.Lapset 8,6,4.
 
Hei!
Oletko kuullut oireyhtymästä nimeltä ahdistuneisuushäiriö? Sille tyypillistä ovat erilaiset pelot, jatkuva huolestuneisuuden tunne, kuolemanpelko jne.

Kehoitan hakemaan netistä tietoa, sitä on paljon.
 
Teet 4 eri työtä?Sekin voi edesauttaa ahdistuneisuuttasi ym.stressiä?Ota yhteyttä mielenterveystoimistoon ja kysy heiltä mistä voisit saada apua,jos paikkakunnallasi ei ole terapiaa...
Itselläni on kokemusta,tulet varmasti kuntoon ja voit rentoutua,kun haet apua :)
 

Yhteistyössä