pentu pureskelee tavaroita

onko kellään mitään kikkaa tai onko olemassa jotain ainetta millä sais saksanpaimenkoiran pennun lopettamaan tavaroiden puremisen. tämä tapahtuu lähinnä yöllä kun nukutaan, johdot tuntuu olevan oikein maukkaita viime yönäkin se söi meidän ilmankostuttimen johdon melkein poikki, onneksi se ei ollut seinässä. puruluita on kyl yllin kyllin.
 
illalla ennen nukkumaan menoa ulkona pieni pätkä jälkeä! ett laittanut minkä ikäinen otus on? :heart: kääk nää pentuviestit eikun koirakuume pahenee! :D tai sitten makupalojen etsintää kotona ja kun löytänyt kaikki niin rauhoitellaan omalle paikalle nukkumaan!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.07.2005 klo 00:18 viiru kirjoitti:
Järsittävät tavarat pois ulottuvilta yöksi, kyl se sit vanhemmuuttaan lopettaa
tämä on muuten helpommin sanottu kuin tehty, tuo meidän nyttemmin kaksvuotias uros on ollu pienestä pitäen varsinainen tuholainen, vaikka luuli korjanneensa tavarat koiran ulottuvilta pois, niin silti kotiintullessa odotti aina jokin yllätys jyrsittynä oven takana, eli siis se syötävä kyllä tuholaiselle yleensä löytyy, vaikka kuinka meinaa että nyt on kaikki koiran ulottuvilta pois, jos ei muuta, niin ajankuluksihan voi sitten ruveta sohvan reunaa pienentämään tai hyllynreunaa pyöristämään....
kaikkein paras olisi, jos koiran "olintilan pystyisi rajaamaan jotenkin, esim. mun on pakko jättää tuo meidän vuosikas ja tuo uros häkkiin (siis niillä on omat sellaset isot häkit missä on "pienelle" koiralle tilaa reilusti olla) koska meilläkin alkoi olla sähköjohdot ja kaikki vaaralliset paikat jyrsinnän alla. totesin, että luolakoira viihtyy mainiosti häkissä ja on itseltäänkin turvassa siellä.... :whistle:
sanotaan, että tuo tuhoamisvimma loppunee yleensä kun koira tulee n. vuoden ikäseks, mutta meillä tuo ei pitänyt paikkansa.....
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.07.2005 klo 00:01 mualainen kirjoitti:
illalla ennen nukkumaan menoa ulkona pieni pätkä jälkeä! ett laittanut minkä ikäinen otus on? :heart: kääk nää pentuviestit eikun koirakuume pahenee! :D tai sitten makupalojen etsintää kotona ja kun löytänyt kaikki niin rauhoitellaan omalle paikalle nukkumaan!
meidän otus tulee huomenna 12 viikkoa. on mukava seurata ihmisiä kun ny kaikki haluaa silittää mut kun menee vuosi niin kukaan ei halua enää silittää kun kaikki tuntuu pelkäävän sakemanneja. meillä nimittäin on toinn 5 v vanha. on ne pennet niin ihania... :)
 
mä vaan
moikka!Kokeileppa pippuria ja sitruunaa...eli ripottelet johtojen läheisyyteen tai minne tarvis on laittaa...koiran maistettua sille tulee reaktio yäk,kyllä pitäis loppua,älä kuitenkaan kilo tolkulla laita maalaisjärjen mukaan:)..Sitruunahan on hapanta ja sitä kaäytetään nimensä mukaan sitruunapannassakin eli haukun esto pantana..Onnea pikku vekkulin kanssa kyllä se siitä aikansa kutakin..
 
meillä kanssa sakemanni 8kk vanha ja varsinainen TUHONAATTORI. joudunkin laittamaan sen esim. kauppareissun ajaksi isoon koirahäkkiin ettei koko kämppää tuhoaisi...virtaa kun tuntuu piisaavan =)
kuva löytyy profiilista =)
 
Meidän 5 kk vanha sekarotuinen koiranpentu himoitsee ylikaiken muksujen leluja, omat ei kelpaa. Ollu meillä vasta kohta viikon, eikä järsi huonekaluja, kenkiä yms. jotka pentua tuossa iässä kiinnostaa.
Varsin outoa!!!!!!!!!!
 
telib
meillä on koirilla kuonokopat sitä varten. oli pakko ostaa, ku ei oo enää yhtäkää ehjää seinää, ja lattioissa on lattiamatot syöty. puhummattakaan kaikista kengistä, lapsen laeluista, yms... ku ollaan hereillä ei koppia tartte. koirat pystyy juomaan ja syömään nappuloita kopat päässä, eikä se haittaa niitten elämää muutenkaa. ei niitä koppia tartte väkisin laittaa, ku koirat työntää itte päänsä sinne. noi on jotain vinttikoirtien kennelkoppia ja on tosi hyviä (en oo maistanu)
 

Yhteistyössä