Perjantain herkkusi?

r0s
Laita resepti?
Sipulia ja valkosipulia silputtuna pannulle kuullottumaan oliiviöljyyn. Sekaan noin puoli kiloa (se neljänsadangramman tai kuudensadankivalmispaketti passaa kyl) mieluista jauhelihaa. Kun se on ruskistunut, sekaan purkki (400-500 grammaa) tomaattimurskaa. Maustetaan mustallapippurilla, sokeriripauksella, jonkinsortin etikkalirauksella, timjamilla ja chiliäkin voi laittaa jos tykkää. Jätetään soossi hissuksiin poreilemaan ja...

Kattilanpohjalle kunnon käikäle (20 grammaa) voita, Sulatetaan ja sekaan kukkuraruokalusikallinen vehnäjauhoja, sekoitellaan ja lirutellaan joukkoon noin puoli litraa maitoa. Sekoitellaan ihan rauhassa pohjaa myöten jottei pala pohjaan (ja tässäkohtaa tulee sit kärsimätön roosa-neuvo, kannattaa laittaa maito kulhoon ja mikroaaltouuniin ja kuumentaa siellä melkis kiehuvaksi niin ei joudu iänkaiken vatkuloimaan lieden ääressä) nii, ja kunhan soossi on hetken kuplahdellut napataan lämmöt veks ja sekaan pari kourallista juustoraastetta. Ja pois kattila liedeltä.
Juustokastiketta voi maustaa muskottipähkinällä tai vaikka mustapippurilla jos tykkää tujummasta sapuskasta.

Sit vaan kasaillaan lasagne vuokaan. Ekaksi jauhelihasoossia ja sit lasagnelevyjä ja sit juustosoossia tai millaisessa järjestyksessä haluaakin. Tähän määrään mä laitan levyjä kolmeen kerrokseen eli yhdeksän levyä tai neljään eli kaksitoista mutta toki vuoan kokokin vaikuttaa.

Uuniin, parisataa astetta noin puoli tuntia. Kaikenkaikkiaan siis reilussa tunnissa valmista. Pikaruokaa parhaimmillaan. Tosin sit suu palaa, kannattanee odottaa vartti ennenko syö.
 
vierailija
Sipulia ja valkosipulia silputtuna pannulle kuullottumaan oliiviöljyyn. Sekaan noin puoli kiloa (se neljänsadangramman tai kuudensadankivalmispaketti passaa kyl) mieluista jauhelihaa. Kun se on ruskistunut, sekaan purkki (400-500 grammaa) tomaattimurskaa. Maustetaan mustallapippurilla, sokeriripauksella, jonkinsortin etikkalirauksella, timjamilla ja chiliäkin voi laittaa jos tykkää. Jätetään soossi hissuksiin poreilemaan ja...

Kattilanpohjalle kunnon käikäle (20 grammaa) voita, Sulatetaan ja sekaan kukkuraruokalusikallinen vehnäjauhoja, sekoitellaan ja lirutellaan joukkoon noin puoli litraa maitoa. Sekoitellaan ihan rauhassa pohjaa myöten jottei pala pohjaan (ja tässäkohtaa tulee sit kärsimätön roosa-neuvo, kannattaa laittaa maito kulhoon ja mikroaaltouuniin ja kuumentaa siellä melkis kiehuvaksi niin ei joudu iänkaiken vatkuloimaan lieden ääressä) nii, ja kunhan soossi on hetken kuplahdellut napataan lämmöt veks ja sekaan pari kourallista juustoraastetta. Ja pois kattila liedeltä.
Juustokastiketta voi maustaa muskottipähkinällä tai vaikka mustapippurilla jos tykkää tujummasta sapuskasta.

Sit vaan kasaillaan lasagne vuokaan. Ekaksi jauhelihasoossia ja sit lasagnelevyjä ja sit juustosoossia tai millaisessa järjestyksessä haluaakin. Tähän määrään mä laitan levyjä kolmeen kerrokseen eli yhdeksän levyä tai neljään eli kaksitoista mutta toki vuoan kokokin vaikuttaa.

Uuniin, parisataa astetta noin puoli tuntia. Kaikenkaikkiaan siis reilussa tunnissa valmista. Pikaruokaa parhaimmillaan. Tosin sit suu palaa, kannattanee odottaa vartti ennenko syö.
Hauska ohje :ROFLMAO:
 

Yhteistyössä