perjantain kunniaksi kalluuppia: mitäpä yllä, lautasella, lasissa ja levysoittimessa :D

  • Viestiketjun aloittaja firequeen
  • Ensimmäinen viesti
firequeen
täällä löytyy pannukakkua lautaselta ja greippilonkeroa lasista. vaatetuksena näin saunan jälkeen musta/roosa naruolkaiminen yöpaita jossa kitaran kuvia, alle kaivoin mustat pitkikset kun jalkoja alkoi paleltaa, toisessa jalassa musta ja toisessa harmaa sukka kun pareja ei löytynyt, mustat pikkarit yökkärin alla ja musta pyyhe päässä :LOL: että näin seksikkäänä täällä istuskellaan :D taustamusiikkina soi nightwishin "phantom of the opera"
 
Ihanan virttyneet kotivaatteet, lasissa oli mehua kun söin just (eli lautasella oli ihan vaan rapeita kalapuikkoja, ranskalaisia ja sadonkorjuukasviksia) ja mies kiduttaa vissiin Zeppeliniä tuolla ja esikoinen on että :snotty: ja kuopus jammaa :LOL:
 
Non compos mentis
Mulla on viininpunaiset pitkät kalsongit ja puuvillainen pitkähihainen yöpaita, mikä on kuvioitu pienin kukkasin. Join juuri suuren kupillisen teetä. Levyltä soi Billie Holiday. En ole syönyt mitään moneen tuntiin, enkä varmaan tänään enää aiokaan.
 
Mustat tämmöset löysät urheilu/kotihousut, turkoosi toppi ja musta huppari (niin ja alusvaatteet) :) Lautasella oli just myös pannaria kun tein ja musiikki ei soi mutta telkku päällä tuolla taustalla. Lasissa ei mitään, mutta vois hakea appelsiinimehua.
 
yh ja semmoisena taidan pysyäkin
villatakki päällä. pikkarit jalassa ja villasukat kaiken kruununa :D
musaa soittaa tää
http://www.nrj.fi/playeri/v2.0/index.php?play=1072168283
pullossa on light apple greenia
 
vieras
legginsit, tunika + alusvaatteet tietysti, lasissa punaviiniä ja lautasella hedelmiä, juustoja ja täysjyväpatonkia. Musiikkia soittaa nyt youtube ja biisinä:

http://www.youtube.com/watch?v=xrIYT-MrVaI&feature=related

 
vieras
päällä Espritin tummanruskea pitkähihainen trikoopaita ja valkea-lila-ruudulliset pyjamahousut, jalassa äitini kutomat villasukat. Taustahälynä joku lastenohjelma mitä lapsi katsoo. Tällä hetkellä ei ole mitään syötävää ja juotavaa tässä..
 
miu
päällä ikivanha paita ja jalassa yhden koon liian pienet farkut. :( sovitin ja jätin päälle, kun ajattelin että venahtavat,mutta ei vielä ainakaan siltä tunnu.

Muumikupissa vihreää teetä ja viimeksi kuunneltiin lasten kanssa Aki sirkesaloa. nyt pauhaa televisiossa bratz-leffa.
 

Yhteistyössä